Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Neįtikėtinai subtilus skonis: makaronai su krevetėmis kreminiame sūrio padaže

Mindaugas Bružas

Šie nustebins savo subtiliu skoniu ir įdomiu akcentu – krevetėmis. Beje šis patiekalas puikiai tinka pietums arba vakarienei. Būtinai išbandykite!

Reikės:

  • 250 g makaronų;
  • 1 valg. š. aliejaus;
  • 30 g sviesto;
  • 250 g krevečių (nuluptų, atšildytų);
  • 1-2 skiltelių česnako;
  • špinatai;
  • 250 ml 20% grietinėlės;
  • druskos ir pipirų pagal skonį;
  • 40-50 g parmezano sūrio.

Paruošimas:

  1. Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų, sviestą, susmulkintą česnaką ir nuluptas krevetes. Šiek tiek jas apkepkite. Kepimo priklauso nuo to, ar naudojate virtas, ar žalias krevetes.
  2. Sudėkite špinatus ir troškinkite apie 1 minutę. Įberkite druskos ir pipirų, supilkite grietinėlę ir suberkite tarkuotą parmezaną. Padažą virkite ant silpnos ugnies, maždaug 1-2 minutes po užvirimo.
  3. Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje ir suberkite juos į padažą. Įpilkite šiek tiek vandens, kuriame virė makaronai. Išmaišykite ir virkite dar 1-2 minutes.
  4. Paruoštus makaronus pabarstykite parmezanu ir žolelėmis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą