Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Neliks nė pėdsako: 3 būdai, kaip pašalinti plaukų dažus nuo odos

Odeta Bartkevičiūtė

Norint nusidažyti plaukus, nebūtina bėgti į grožio saloną. Dažnai tokią procedūrą atlieka namuose – pasirodo, tai pigiau ir greičiau. Tačiau yra vienas „šalutinis poveikis”, kuriam reikėtų būti pasiruošus – gali likti ne tik ant plaukų, bet ir patekti ant galvos odos ir rankų.

Yra keletas veiksmingų būdų, kurie padės greitai pašalinti plaukų dažų likučius nuo odos.

Skalbimo (ūkinis) muilas

Jei jums reikia būdo, nuplauti dažus nuo rankų ar kitų kūno vietų, neturėtumėte praleisti pro akis tokios paprastos priemonės kaip skalbiamasis . Žinoma, kad toks muilas yra tikras pagalbininkas namuose, nes padeda išspręsti daugybę buitinių problemų. Tačiau jis taip pat pravers, jei reikia pašalinti plaukų dažų likučius nuo odos.

Tačiau reikėtų nepamiršti, kad skalbiamasis muilas susidoros tik su šviežiais dažais, o ne su tais, kurie jau spėjo įsiskverbti į odą.

Acetonas arba alkoholis

Ant medvilninio diskelio reikia užlašinti šiek tiek produkto ir nuvalyti dažus. Po to paimkite kitą švarų diskelį, taip pat sudrėkintą priemone, uždėkite jį ant užterštos vietos, palaikykite 10-15 sekundžių ir vėl patrinkite.

Makiažo valiklis

Jei ieškote būdo, nei pašalinti plaukų dažus nuo odos, galite naudoti makiažo valiklį. Toks produktas gali veiksmingai ir greitai pašalinti dažų likučius nuo odos.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Gamtos mokslų specialistė. Rašau straipsnius KAIPKADA.LT svetainei apie mūsų planetos gamtą, augmeniją ir gyvūnus. Susisiekti galite el. paštu: odeta@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą