Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nenaudokite jų: kokiomis spalvomis šiemet nereikėtų puošti Kalėdų eglutės

Mindaugas Bružas

Kalėdų jau tapo neatsiejamu Kalėdų ir Naujųjų metų švenčių atributu. Ji suteikia namams nuotaikos ir atmosferos. Todėl verta žinoti, kokiomis spalvomis puošti Kalėdų eglutę, kad ji atitiktų 2024-uosius metus.

Kiekvieni Naujieji metai siejami su skirtingomis spalvomis, priklausomai nuo gyvūno, kuris bus jų simbolis. 2024 m. priklauso žaliam mediniam drakonui, kuris Rytų kalendoriuje laikomas vienu stipriausių ženklų. Kokios geriausiai tinka Kalėdų eglutei puošti, o kokios – ne.

Spalvos, kurios netinka Kalėdų eglutei 2024 m.

Nors juoda spalva visada aktuali madoje, ji visiškai netinka renkantis Kalėdų eglutės papuošimus. Šis atspalvis primena ilgesį, liūdesį ir skausmą, todėl dažnai naudojama per laidotuves. Tuo tarpu Naujieji metai ir yra malonios ir linksmos šventės, kurios siejamos su ryškiais įvykiais. Todėl ekspertai pataria rinktis ryškias spalvas, pavyzdžiui, raudoną, geltoną, oranžinę ir žalią, kurios nuteikia pozityviai.

Taip pat reikėtų susilaikyti nuo tamsiai geltonos, rudos, pilkos ir tamsiai mėlynos spalvų. Jos yra gana santūrios ir kasdieniškos, o tai neišreiškia Drakono charakterio. Šis padeda ryškioms ir charizmatiškoms asmenybėms, kurios nebijo išreikšti savęs.

Spalvos, kurios netinka kalėdų eglutei 2024 m.

2024 m. Kalėdų eglutės puošimo spalvos

Pagrindinė medinio drakono metų spalva – žalia. Šis atspalvis 2024 m. yra numeris vienas. Ji siejama su harmonija, gamta ir ramybe. Geras variantas būtų derinti žalią spalvą su aukso ir sidabro atspalviais. Tai atrodys kilniai ir rafinuotai.

Raudoni ir auksiniai atspalviai gražiai pabrėš žalią eglutės spalvą. Jie visada aktualūs ir stilingi. Be to, jie padės pritraukti gerovę į jūsų namus. Ant eglutės galite kabinti ir blizgius, ir matinius papuošalus.

Gera idėja papuošti eglutę oranžine spalva. Ji simbolizuoja saulę, džiaugsmą ir pozityvumą. tikrai įvertins tokius linksmus atspalvius. Šią spalvą galima naudoti žaisliukams, kaspinėliams, lankams ir kitoms detalėms.

Violetinė ir purpurinė spalvos 2024 m. eglutei suteiks ypatingos paslapties. Ši spalva visada buvo laikoma karališka, todėl eglutei suteiks elegancijos ir rafinuotumo.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą