Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Netikėtas kukurūzų burbuolių paruošimo būdas: dėl to jos tampa dar minkštesnės ir skanesnės

Mindaugas Bružas

Jei virdami kukurūzus norite gauti ne tik virtas burbuoles, bet ir skanų ir aromatingą patiekalą su subtiliu kreminiu ir pienišku skoniu, turėtumėte atsisakyti tradicinio gaminimo būdo. Sėkmės paslaptis slypi viename gana neįprastame ingrediente.

Taigi, norint mėgautis itin skaniais kukurūzais, į vandenį, kuriame jie verdami, reikėtų įpilti pieno. Abu skysčiai turi būti vartojami vienodais kiekiais.

Arba galite visiškai nenaudoti vandens, o užvirinti kukurūzus vien piene.

Be to, jums reikės dar dviejų komponentų, atsakingų už galutinį rezultatą, tai yra nedidelis kiekis druskos ir gabalėlio sviesto.

Pasak šeimininkių, kukurūzų burbuolės pasidaro nepaprastai skanios, jaučiamas pieniškas ir kreminis poskonis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą