Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Netrukus pasirodys naujas „Realme” išmanusis telefonas „Realme GT5 Pro”: gamintojas žada mus visus nustebinti

Realme GT5 Pro telefonas
Donatas Varnas

Bendrovė „” oficialiai atskleidė, kad lapkričio pabaigoje išleis savo naujutėlį flagmaną „Realme GT5 Pro”. Įrenginys ne tik pasižymės aukščiausiu našumu, bet ir pažymės „mobiliosios fotografijos lūžio tašką“.

„Realme GT5 Pro” bus pristatytas dar šį mėnesį

Naujasis „Realme” yra savaip unikalus – tai pirmasis „Snapdragon 8 Gen 3” ir 50 MP „ IMX890” vaizdo jutiklio, kuris bus sumontuotas teleobjektyve, derinys. Juo bus galima daryti aukštos kokybės nuotraukas su 3x optiniu priartinimu bei 120x skaitmeniniu priartinimu, rašo „ITHome”.

Realme GT5 Pro  fotografavimo galimybės
Realme GT5 Pro fotografavimo

Gamintojo teigimu, šis teleobjektyvas yra „brangiausias, ir mažiausias“ pramonėje ir palaiko 4-in-1 kelių pikselių suliejimo technologiją pagrindinei kamerai. Tai praktiškai pašalina detalių praradimą tamsiose vietose.

Taigi, kartu su pažangiu teleobjektyvu, naujausiu procesoriumi ir pažangiais vaizdo apdorojimo algoritmais, „Realme GT5 Pro” žada naudotojams užtikrinti aukštos kokybės nuotraukas įvairiomis fotografavimo sąlygomis.

taip pat turės unikalų BOE ekraną, specialiai pritaikytą flagmanams keliamiems reikalavimams, įskaitant didelį ryškumą iki 3000 nitų. Taip pat minimas 6,68 colių ekranas, iki 24 GB operatyviosios atminties ir 5400 mAh su 100 W greitu laidiniu įkrovimu ir 50 W belaidžiu įkrovimu.

Tikimasi, kad „Realmе GT5 Pro” bus pristatytas iki šio mėnesio pabaigos.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą