Niekam nematytas ir niekam negirdėtas EV „Wuling Starlight S” bus oficialiai pristatytas liepos 2 d.

Liepos 2 d. bus oficialiai pristatytas „Wuling Starlight S” modelis. Naujasis pozicionuojamas kompaktiškas visureigis.

Kol kas žinoma „Wuling Starlight S” automobilio išorė ir yra keturios : Star White, Interstellar Blue, Hoshino Gray ir Star Sparkle Gold. Automobilis turi padalytus priekinius žibintus, priekinių ir galinių žibintų grupes su lenktų linijų dizainu ir yra suporuotas su dvispalviais penkių stipinų ratlankiais, kurių matmenys 4745/1890/1680 mm, o ratų bazė yra 2800 mm.

Automobilio interjerą galima rinktis iš trijų spalvų: šviesaus smėlio, tamsiai juodos ir kokosų palmių. Jis pasižymi apgaubiančiu salono dizainu, minkštos odos krepšiais ir tekstūruotos medienos apdaila. Automobilyje sumontuotas centrinis valdymo ekranas, valdymas balsu, o įvairūs fiziniai oro kondicionieriaus mygtukai po centrine konsole.

Iš paskelbtos informacijos matyti, kad „Wuling Starlight S PHEV” versijoje bus įrengta hibridinė sistema, kurią sudarys 1,5 l darbinio tūrio ir elektros variklis. Taip pat bus galima įsigyti ir EV versiją, kurio didžiausia variklio galia -150 kW.

 

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Išeiti iš AMP versijos