Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Nokia“ „pažais” su nostalgijomis: bus pristatytas kultinis telefonas su „šiek tiek” geresniais parametrais

Donatas Varnas

Bendrovė „HMD Global“, kuri valdo „Nokia“ prekės ženklo teises, netrukus išleis naują išmanųjį telefoną, pavadintą „Skyline“. Įrenginys įgaus dizainą, panašų į legendinį „Nokia Lumia 920“, praneša žiniasklaida.

Skyline bus pozicionuojamas kaip vienas pažangiausių HMD Global įtaisų, o jo kaina turėtų būti apie 500 eurų. Jį bus galima įsigyti su ryškiai geltonos korpusu, 8 GB operatyviosios atminties, 256 GB integruota „flash“ atmintimi ir dviejų SIM kortelių palaikymu.

HMD Nokia Skyline

Tarp pagrindinių naujojo prietaiso savybių – modernus ekranas su FHD+ raiška ir 120 Hz atnaujinimo dažniu, „ 7s Gen 2“ procesorius ir 4900 mAh . Galinėje dalyje bus įrengta triguba kamera su 108 MP pagrindiniu jutikliu, itin plataus kampo objektyvu ir makro arba gylio jutikliu.

Pranešama, kad taip pat yra tokių šiuolaikinių patogumų kaip po ekranu esantis pirštų atspaudų jutiklis ir stereo garsiakalbiai. Be to, „HMD Skyline“ turės apsaugą nuo dulkių ir vandens bei iš anksto įdiegtą „Android 14“. Tikimasi, kad šiuo įtaisu prasidės liepos mėn.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą