Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nuo 2024 m. keičiasi valstybinių registracijos numerio ženklų grupavimas bei vardinių numerių kainos

Nuo 2024 m. keičiasi valstybinių registracijos numerio ženklų grupavimas / Regitra nuotr.
Adomas Račkauskas

Nuo kitų metų sausio 15 d. keisis valstybinių registracijos numerio ženklų grupavimas ir jų bei vardinių numerių kainodara. Numerio ženklai bus grupuojami pagal jų populiarumą, o jų įkainis bus nustatomas atsižvelgiant į tai, kokiai grupei jie priskirti. Taip pat keisis ir vardinių numerių kainos. Eilės tvarka išduodamų numerio ženklų rinkinio kaina išliks tokia pati ir iki šiol.

Kodėl taip yra daroma?

“ pastebi vis didėjantį vairuotojų norą išsiskirti eisme – sulaukiama vis daugiau prašymų rezervuoti tiek išskirtinius, tiek ir vardinius numerio ženklus. Nuo kitų metų sausio jie bus pergrupuojami pagal jų populiarumą. Pavyzdžiui, automobilių vairuotojų pamėgti deriniai 888 ar 999 bus perkeliami į aukštesnę grupę, o motociklų ir priekabų deriniai – į žemesnę.

Kaip ir iki šiol, rezervuojami numerio ženklai bus skirstomi į keturias grupes, tačiau nuo kitų metų sausio keisis šių grupių kainos – buvusios 500, 250, 150 ir 75 Eur, atitinkamai keisis į 700, 350, 150 ir 50 Eur. Taip pat keisis ir vardinių numerio ženklų kaina –  nuo 1500 Eur iki 2500 Eur.

Atkreiptinas dėmesys, jog eilės tvarka išduodamų numerio ženklų rinkinio kaina nesikeis ir išliks tokia pati – 7,20 Eur.

I-IV GRUPĖMS PRISKIRTINŲ DERINIŲ SĄRAŠAI

(nuo -01-15)

Grupems priskirtinu vnz deriniai page 0001
(norėdami padidinti, paspauskite ant lentelės)
Grupems priskirtinu vnz deriniai page 0002
(norėdami padidinti, paspauskite ant lentelės)

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą