Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nuo klasikos iki naujovių: atrask stilių su Jordan, Fila ir Reebok!

Partnerio turinys

Tau patinka klasika ar ieškai neįprastų sprendimų? O gal mėgsti modelius iš sporto pasaulio, o gal modernų, akį patraukiantį dizainą? Nepriklausomai nuo to, kokie dominuoja Tavo garderobe, geriausių ženklų, tokių kaip Jordan, Fila ir Reebok, pasiūloje rasi kažką sau. Pristatome mūsų mėgstamiausius modelius: iš kiekvieno prekės ženklo atrinkome ir evergreen‘us, ir įdomybes nuo dizainerių. Įsitikink!

Taip, tai tie Jordan

Kalbėdamas apie „Jordan“, tikriausiai matai būtent tuos batus – tai tikra. Air Jordan 1 Mid kedai, sukurti Michaelui Jordanui, yra vienas geriausių dalykų, kuriuos streetwear‘as paveldėjo iš devintojo dešimtmečio NBA žaidėjų. Jie vis dar mėgstami ne tik dėl dizaino, bet ir dėl komforto, kurį suteikia prekės ženklo išskirtinė technologija – Air pagalvėlė.  Šiandien šį būdingą krepšinio modelį kiekvieną sezoną galima įsigyti naujų spalvų – nuo ​​pilkos ir tamsiai mėlynos iki ryškios rožinės ir oranžinės. Išbandyk juos su jogeriais – siaurėjančiomis kelnių klešnės leis visiškai atskleisti batų aulą. Taip pat Air Jordan puikiai atrodo prie plačių šortų krepšinio stiliaus arba su laisva suknele – be rankovių ar marškinėlių kirpimo. Jordan – priežastis, kad atsipalaiduoti.

Patikrinkite Jordan pasiūlymą JD Sports – https://www.jdsports.lt/prekiu-zenklai/jordan

JD Sports

Jumpman palikimas: kaip keičiasi Jordan?

Tokie prekės ženklai kaip Jordan, Fila ir Reebok nesibaigia prie pakartotinių kultinių evergreen leidimų. To įrodymas yra Jordan Stay Loyal 2 kedai, nurodantys ankstesnių dešimtmečių modelius, taip pat Michaelio Jordano biografija. Dėl medžiagų mišinio, raštų ir įkvėpimo derinio šis modelis tampa tokiu, kurio negalima praleisti. Savo ruožtu, dėl Air amortizacijos po kulnu ir paaukštinto aulo, apsaugančio kulkšnį, šie palaikys Tave kasdienio aktyvumo metu. Su kuo juos derinti? Yra daug variantų: oldschool 90-ųjų stiliaus kelnės iš poliamido, surištos ties kulkšnimis tampriomis virvelėmis. Cargo kelnės su ryškiu raštu, pavyzdžiui, kamufliažiniu. Plačios sportinės kelnės su būdingu perforuotu liežuvėliu, kyšančiu iš po jų. Rask savo patentą!

JD Sports sporto prekės

Fila – less or more?

Fila kolekcijose visada rasi minimalistinės klasikos, pavyzdžiui, vienspalvius Fila Cress SMU JD kedus su patogiu padu iš putų, įkvėptus universalių devintojo dešimtmečio vidurio treniruočių batelių, ar retro krepšinio stiliaus Fila Teratach LO JD SMU. Tačiau prekės ženklo skiriamasis bruožas neabejotinai yra noras  koreguoti įprastus stereotipus. Kaip kitaip būtų galima sukurti Fila Disruptor? Šiuose kultiniuose moteriškuose „chunky shoes“ dera subtilios pastelinės spalvos su didžiuliu siluetu ir masyviu padu bei dantytu protektoriumi. Dėl EVA įdėklo šie batai ne tik prideda centimetrų, bet ir puikiai amortizuoja smūgius, užtikrindami komfortą visą dieną. Pabandyk juos derinti su plačiomis sportinėmis kelnėmis arba panašaus atspalvio jogeriais, kad įgautumei smėlio arba baltos spalvos bendrą išvaizdą. Ar Tau labiau patinka minimalistinis ar maksimalistinis Fila variantas? Apžiūrėk!

Rebook sportbačiai

Reebok: Leather Classic or not so classic?

Kai galvojame apie labiausiai kultinius Reebok batus, vienas iš modelių, kuris pirmiausia ateina į galvą, žinoma, yra Leather Classic. Sukurti auksinėje fitneso eroje kaip universalūs treniruočių batai, dėl minimalistinio, derančio odinio aulo ir plonų linijų šie kedai išlaikė laiko egzaminą. Nieko keisto – nesvarbu, ar juos derinsi su džinsais, megztomis kelnėmis ar sijonu, jie atrodys vienodai gerai. Ar Tau labiau patinka amerikietiško prekės ženklo mažiau žinoma versija? Apžiūrėk Reebok Club C Extra batus moterims su masyvia platforma, kuri klasikiniam retro aului suteikia charakterio. Įkvėptas praeities su šiuolaikišku posūkiu – štai kodėl mums patinka šis !

Jauti norą eksperimentuoti, o gal tiesiog ieškai patogių sportinių kedų, kurie atitiktų Tavo aktyvų gyvenimo būdą? Nepriklausomai nuo to, ko Tau reikia, Tavęs laukia geriausių prekės ženklų, tokių kaip Jordan, Fila ir Reebok, kolekcijos. Jas rasi mūsų JD parduotuvėse!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą