Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nuo šiol „Android” išmanųjį telefoną galite naudoti kaip interneto kamerą: kaip tai veikia?

Donatas Varnas

Vienas geriausių „” ekosistemos dalykų yra tai, kad visi į gali veikti kartu ir užtikrinti vientisą patirtį. Pavyzdžiui, „Continuity Camera” funkcija leidžia naudoti „iPhone” kaip interneto kamerą, kai sulaukiate skambučio į „Mac” kompiuterį. Tai paprasta ir labai logiška idėja, tačiau iki šiol ji nebuvo prieinama „Android” naudotojams. Tai netrukus pasikeis, tačiau su tam tikromis išlygomis.

Deja, kalbame ne apie oficialią „” operacinės sistemos funkciją. Ją įgyvendins „Microsoft”, vykdydama programą „Link to Windows”. Kol kas viskas išbandoma tik tarp riboto skaičiaus naudotojų, prisijungusių prie „ Insiders” programos.

Kaip tai veiks?

Norėdami pasinaudoti naująja funkcija, naudotojai turi turėti išmanųjį telefoną su „Android 9.0” arba naujesne versija, o jame turi būti įdiegta programa „Link to Windows”. Korporacija teigė, kad norint, jog ši funkcija veiktų, programėlės versija turi būti 1.24012 arba naujesnė.

Išmanusis telefonas kaip vaizdo kamera

Svarbiausia yra tai, kad turite būti „Windows Insider” programos narys. Tapus programos nariu, tereikia įsitikinti, kad jūsų „Android” įrenginys ir nešiojamasis ir (arba) yra sujungti vienas su kitu naudojant programą „Link to Windows”, ir galėsite veikti.

Geriausia tai, kad „Android” naudotojai galės pasirinkti kokią telefono kamerą naudoti, taip pat galės naudoti efektus. Vaizdo įrašus galima pristabdyti, taip pat galima pasirinkti jų kokybę (pavyzdžiui, ją sumažinti, jei neturite labai spartaus interneto ryšio).

Tai palengvins gyvenimą daugeliui žmonių, kurie apskritai neturi interneto kameros arba turi nekokybišką nešiojamajame kompiuteryje. Lieka klausimas, ar ši funkcija veiks taip pat gerai ir sklandžiai kaip „Continuity Camera”.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą