Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nurodyta, su kokiais maisto produktais verta valgyti česnaką

Sandra Alšauskienė

Kad česnakas duotų maksimalią naudą, jį reikia derinti su tam tikrais maisto produktais. Štai su kuo naudingiausia derinti česnaką.

naudingiausias, kai valgomas žalias, kartu su aliejumi. Pavyzdžiui, galite pasigaminti salotų padažą iš česnako ir saulėgrąžų arba alyvuogių aliejaus. Šis apsaugo skrandį nuo tiesioginio česnako poveikio.

Taip pat rekomenduojama česnaką derinti su imbieru. Ypač naudinga česnakų ir imbiero . paprastas: 4 cm ilgio imbiero šaknį ir 2 skilteles česnako supjaustykite juostelėmis, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite maždaug valandai. Ši šaltoji arbata suteiks jėgų ir pagerins imunitetą.

 

Ši medžiaga skirta tik bendrai informacijai ir neturėtų būti naudojama diagnozės ar medicininio patarimo pagrindas. Šioje svetainėje pateikiamos publikacijos yra pagrįstos naujausiais aktualiais ir moksliškai pagrįstais medicinos srities tyrimais. Vis dėlto, jei jums reikia diagnozės ar medicininio patarimo, būtinai kreipkitės į šeimos gydytoją ar konkrečios srities specialistą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Esu baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą. Turiu aukštąjį išsilavinimą farmacijos srityje. Publikuoju straipsnius (KAIPKADA.LT interneto svetainėje) sveikatos ir sporto temomis. Susisiekti galite el. paštu: sandra@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą