Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Oficialiai pristatytas „Realme GT5 Pro” – tikras „Xiaomi 14”, „Redmi K70 Pro” ir „OnePlus 12” konkurentas

Donatas Varnas

Šiandien „Realme” oficialiai pristatė savo išmaniųjų telefonų flagmaną „Realme GT5 Pro”. Jis iškart tapo vienu iš prieinamiausių flagmanų su „Snapdragon 8 Gen 3” procesoriumi.

Pavyzdžiui, jei „Xiaomi 14” kainuoja nuo 545 JAV dolerių, tai „Realme GT5 Pro” pirmiesiems pirkėjams kainuos 465 JAV dolerius. Tai reiškia, kad kaina yra „Redmi K70 Pro” lygio, nors „Realme” flagmanas daugeliu atžvilgių yra pranašesnis už „Redmi” flagmaną.

Relame GT5 Pro neturi 2K ekrano, tačiau 1,5K skydelis įvardijamas kaip geriausias savo klasėje. Taip yra daugiausia dėl to, kad didžiausias ryškumas siekia 4500 cd/kv. m (pasaulinis ryškumas yra 1600 cd/kv. m), o kadrų dažnis yra 144 Hz. Ekrano įstrižainė yra 6,78 colio, o PWM dažnis – 2160 Hz.

Realme gt5 pro telefonas

Kai kurie gamintojai savo flagmanuose pradėjo naudoti titano rėmelį, nes jis yra tvirtesnis už metalą ir lengvesnis. Tačiau „Relame GT5 Pro” turi tvirtą aliuminio rėmelį, kuris, pasak kūrėjų, yra tvirtesnis už titaną. taip pat turi didžiulę garinimo kamerą, kurios plotas – 12 000 mm2, anksčiau „OnePlus 12” nustatytas plotas – šiek tiek daugiau nei 9 000 mm2. Techninės įrangos platforma pagrįsta „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC”.

Prieš „GT5 Pro” premjerą „Realme” aktyviai kalbėjo apie išmaniojo telefono kamerą, visų pirma apie jos periskopo modulį su visiškai nauju „ IMX890” jutikliu (tokiam moduliui). Tai yra vienas kokybiškiausių jutiklių, kai kalbama apie periskopo kameras. Jo raiška yra 50 megapikselių. Kūrėjai kalba apie 3x optinį priartinimą ir 6x priartinimą neprarandant kokybės.

Realme gt5 pro specifikacija

Pagrindinis jutiklis taip pat yra aukščiausios klasės 50 megapikselių „Sony LYT-808”. Tačiau modulyje su itin plataus kampo objektyvu keista matyti seną 8 megapikselių „Sony IMX355” jutiklį. Priekinė turi 32 megapikselių „Sony IMX615” jutiklį.

Kalbant apie maitinimo posistemę, viskas lygiai taip pat, kaip ir „OnePlus 12”: 5400 mAh baterija, 100 W laidinio įkrovimo ir 50 W belaidžio įkrovimo palaikymas. Telefone „Realme GT5 Pro” veikia „Realme UI 5.0” vartotojo sąsaja, pagrįsta „ 14”, o kūrėjai žada tris pagrindinius „Android” atnaujinimus ir ketverius metus trunkančius saugumo atnaujinimus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą