Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Orai Lietuvoje: prognozė kitai savaitei, nuo gegužės 22 iki 28 d.

Mindaugas Bružas

Remianti orų prognozėmis Lietuvoje kitą savaitę bus gana šilta ir sausa, tik kai kuriose vietovėse gali būti nedidelių liūčių su . Temperatūra svyruos nuo 15 iki 25 laipsnių Celsijaus, o vėjas bus silpnas arba vidutinis.

Detalesnė orų prognozė kai kuriems Lietuvos miestams

Vilnius

Vilniuje bus geras ir saulėtas visą savaitę, tik pirmadienį ir antradienį gali būti debesuotos dienos. Temperatūra sieks 22-25 laipsnius Celsijaus dieną ir 10-15 laipsnių naktį. Vėjas bus rytų arba šiaurės rytų, 5-10 m/s.

Kaunas

Kaune oras bus panašus į Vilniaus, tik šiek tiek vėsesnis ir drėgnesnis. Temperatūra bus 20-23 laipsniai Celsijaus dieną ir 9-14 laipsnių naktį. Vėjas bus rytų arba šiaurės rytų, 5-10 m/s. Lietaus tikimybė maža.

Klaipėda

oras bus vėsiausias ir drėgniausias iš visų miestų. Temperatūra bus 15-18 laipsnių Celsijaus dieną (išskyrus pirmadienį ir antradienį, tada oro temperatūra įkais iki 22-23 laipsnių Celsijaus)  ir 7-12 laipsnių naktį. Vėjas pūs vakarų arba pietvakarių, 7-15 m/s. Yra ne maža tikimybė, kad kitos savaitės trečiadienį ir ketvirtadienį palis.

Palanga

Palangoje oras bus šiek tiek šiltesnis, nei Klaipėdos. Temperatūra bus 17-20 laipsnių Celsijaus dieną ir 9-14 laipsnių naktį. Vėjas pūs vakarų arba pietvakarių, 7-15 m/s. Yra ne maža tikimybė, kad kitos savaitės trečiadienį ir ketvirtadienį palis.

Kitą savaitę Lietuvoje orai bus pavasariški, nei per šalta, nei per karšta. Galima mėgautis , sportuoti arba aplankyti įdomias vietas. Tačiau visada reikia būti pasiruošusiems galimam lietui ir vėjui, ypač pajūryje. Taip pat reikia saugotis spindulių ir naudoti apsaugos priemones nuo saulės.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą