Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Originalu ir kūrybiška: ką padovanoti pirmokui rugsėjo 1 d.?

Odeta Bartkevičiūtė

Artėja Žinių , -oji. Ji ypač reikšminga į pirmąją klasę žengiantiems mokiniams. Norisi pradžiuginti vaikus, kad jie turėtų daugiau motyvacijos eiti į mokyklą.

Tėvams ir pirmokų artimiesiems iškyla neatidėliotinas klausimas – ką padovanoti savo vaikui Žinių dienos proga. Atrinkome keletą geriausių variantų, kurie gali jums patikti..

- Reklama -

Ką dovanoti pirmokui: sąrašas

Knygos

Pasirinkite knygą su įdomiomis istorijomis, atitinkančią vaiko amžių ir pomėgius. Tai gali būti pasaka, nuotykių istorija arba knyga su užduotimis.

Pirmosios knygos pirmokui

Stalinė lempa

Pirmokai paprastai turi paprastų namų darbų, kurie neužima daug laiko. Tačiau ateityje jūsų vaikui prireiks stalinės lempos, kuri gerai apšviestų stalą.

Konstruktorių rinkinys

mėgsta konstruoti ir kurti. Konstruktoriai gali juos sudominti ir padėti ugdyti kūrybiškumą bei loginį mąstymą.

Kanceliarinės prekės

Raštinės reikmenys visada pravers. Į jį įeina flomasterių rinkinys, spalvoti pieštukai, eskizų sąsiuvinis arba akvarelės, įvairūs rašikliai, pieštukai, sąsiuviniai su mėgstamais simboliais.

- Reklama -

Kanceliarinės prekės

Šokinėjimo virvė

Aktyviems vaikams geriau rinktis tai, kas padės jiems išlieti energiją. Kalbame apie dviratį, riedlentę, kamuolį, šokdynę. Taip jie palaikys judrų gyvenimo būdą ir lavins judesių koordinaciją.

Dėlionės

Dėlionės lavina mąstymą ir kantrybę. Verta rinktis paveikslėlius mėgstama tema arba personažus. Be to, vaikas kurį laiką bus užimtas, o jūs galėsite užsiimti savais reikalais.

Lego

Nedidelė dėžutė šokolado ar kitų mėgstamų saldumynų visada džiugiai papildo dovaną.

ar aksesuarai su filmų, animacinių filmukų ar knygų personažais būtų geras variantas. Pavyzdžiui, marškinėliai arba kuprinė su tokiu atvaizdu. Taip pat galite padovanoti sportinę uniformą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Gamtos mokslų specialistė. Rašau straipsnius KAIPKADA.LT svetainei apie mūsų planetos gamtą, augmeniją ir gyvūnus. Susisiekti galite el. paštu: odeta@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą