Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paaiškėjo „OPPO A3” išmaniojo telefono dizainas ir paskelbimo data

Donatas Varnas

Bendrovė ruošiasi išleisti išmanųjį telefoną OPPO A3. Išmaniojo telefono anonso tikimasi labai greitai: apie tai tapo žinoma dėl išleistų oficialių plakatų serijos.

Remiantis nuotraukomis, „OPPO A3” turės plokščią ekraną su plonais rėmeliais ir skylę priekinei kamerai centre, taip pat masyvų apvalų pagrindinės kameros modulį nugarėlėje. Išmanųjį telefoną bus galima įsigyti juodos, violetinės ir žalios spalvų, pastaroji bus su bangų raštu.

OPPO A3 specifikacijos dar nepatvirtintos, tačiau mažmenininkas „China Telecom” teigia, kad įrenginys turės 6,7 colių ekraną su 1080×2412 pikselių raiška, 50 MP pagrindinę kamerą, 8 MP priekinę kamerą, 5000 mAh bateriją ir „ 6s Gen 3” arba „Snapdragon 695” procesorių.

Tikimasi, kad „OPPO A3” bus galima įsigyti dviejų atminties variantų (8/256 GB ir 12/512 GB), o jo kaina prasidės nuo 288 USD. Planuojama, kad prietaisas bus pristatytas liepos 2 d.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą