Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pagaliau tai išvydo dienos šviesą! „Apple” pristatė savo dirbtinio intelekto sistemą „Apple Intelligence”

Donatas Varnas

Per konferenciją WWDC 2024 „” pristatė generatyvinių dirbtinio intelekto funkcijų rinkinį „Apple Intelligence”. Šios funkcijos „iPhone”, „iPad” ir „Mac” kompiuteriuose bus prieinamos jau šį . Vartotojai gali tikėtis patobulintų teksto redagavimo įrankių, vaizdų kūrimo galimybių ir išmanesnių organizavimo funkcijų.

Pagrindinės „Apple Intelligence” funkcijos

Apple Intelligence

Darbo su tekstais įrankiai

Ši funkcija leidžia naudotojams redaguoti tekstą keliose programose naudojant tokias funkcijas kaip automatinis rašybos tikrinimas, teksto kūrimas ir perrašymas. Vartotojai gali pasirinkti įvairius rašymo , pavyzdžiui, profesionalų, neformalų, glaustą ar net poetinį.

Pažangus organizavimas

Dabar el. laiškai ir pranešimai automatiškai skirstomi į kategorijas ir prioritetai nustatomi pagal jų svarbą. Peržiūra leidžia greitai peržiūrėti el. laiško turinį, užuot rodžius tik dalį pirmojo sakinio.

Paveikslėlių kūrimas

Vartotojai gali naudoti „Apple Intelligence”, kad sukurtų paveikslėlius emotikonams, pristatymams ar tekstiniams pranešimams. Ji taip pat gali miniatiūras paversti išsamiais paveikslėliais arba rekomenduoti paveikslėlius pagal parašytą turinį. Be to, nauji nuotraukų redagavimo įrankiai leidžia tiksliai pašalinti objektus.

Apple Intelligence Dirbtinis intelektas

Išplėstinės „Siri” galimybės

Dabar „” gali suprasti naudotojo užklausas pagal kontekstą ir informaciją iš skirtingų programų. Ji gali gauti tokią informaciją, kaip failai, nuotraukos, arba suplanuoti veiksmus derindama informaciją iš skirtingų programėlių. Be to, „Siri”, naudodama tekstines komandas, gali pasiekti mokomąją medžiagą arba keisti prietaiso nustatymus. Taip pat yra pasirenkama integracija su „OpenAI” programa „”, kuri suteikia papildomų teksto ir paveikslėlių kūrimo galimybių vartotojams, užsisakiusiems mokamą prenumeratą.

Dėmesys privatumui

Atlikdama daugumą dirbtinio intelekto užduočių, „Apple” daugiausia dėmesio skiria įrenginyje esančių duomenų apdorojimui. Debesijoje atliekamoms užduotims naudojami saugūs „Apple” serveriai su nepriklausomai patikrintu kodu. Naudotojo duomenys serveriuose nesaugomi, o visą programinę įrangą galima patikrinti.

Šį rudenį „Apple Intelligence” pradės veikti su anglų kalbos palaikymu. Kitos kalbos bus įtrauktos vėliau.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą