Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paprasta ir skanu: kaip per 30 minučių paruošti sultingus žuvies kepsnelius

Mindaugas Bružas

Namuose ruošiamų patiekalų gaminimas visada sukelia ypatingus jaukumo jausmus rate. Žuvies kepsneliai – patiekalas, kuris tikrai patiks visiems.

Ingredientai:

- Reklama -
  • 1 kilogramas bet kokios žuvies filė;
  • 1 kiaušinis;
  • 2 didelės ;
  • 1 svogūnas;
  • , pagal skonį;
  • aliejaus kepti;
  • džiūvėsėlių.

Paruošimas:

  1. Žuvies filė (jei naudojate šaldytą žuvį, pirmiausia ją atšildykite) sumalkite mėsmale.
  2. Į žuvies masę įmuškite kiaušinį.
  3. Išmirkykite bandeles vandenyje arba piene.
  4. Kruopščiai jas išspauskite ir sudėkite į žuvies masę.
  5. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į žuvies masę.
  6. Viską kruopščiai išmaišykite ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais.
  7. Iš gautos masės suformuokite ovalius kepsnelius ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
  8. Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
  9. Sudėkite kepsnelius ir kepkite, kol iš abiejų pusių taps auksinės . Patiekite su bulvėmis arba bet kokiomis salotomis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą