Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Papuoškite namus Velykoms: 4 kūrybingos idėjos

Mindaugas Bružas

yra itin svarbi religinė šventė, todėl galbūt norėsite savo namams suteikti ypatingą išvaizdą.

Per šventes namuose reikia sukurti malonią atmosferą, o kas gali tai padaryti geriau nei puikus ? Taigi pasisemkite įkvėpimo ir imkitės dekoravimo darbų!

Velykų vainikas

gali atrodyti labai įspūdingai ir nuo pat namų slenksčio suteikti šventinę atmosferą. Tačiau vainiką galite pakabinti ne tik ant lauko durų, bet ir bet kuriame kitame namų kampelyje.

Vainiko pagrindui sukurti galite naudoti gluosnio šakeles, o papuošimams – velykinius ir ryškius kaspinus. Geriausia rinktis pavasariškas ir šviesias spalvas, pavyzdžiui, rožinę, geltoną arba žalią.

Velykų medis

Kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Jungtinėje Karalystėje ir Vokietijoje, Velykų medis puošiamas jau kelis šimtmečius. Taigi galite pabandyti sukurti panašų dekorą savo namuose. Jis taip pat gaminamas iš gluosnio šakų. Jas reikia sudėti į vazą ir užpildyti smėliu arba akmenukais, o tada pradėti puošti.

Papuošimui paprastai naudojamos gėlės ir velykiniai .

Velykų lizdai

Dar viena įdomi namų puošmena yra dekoratyvinis paukščių lizdas. Jį galite pastatyti ant stalo net per Velykas, kad sukurtumėte papildomą šventinę atmosferą. Tokiam lizdui pagaminti reikia panaudoti plonas gluosnio šakeles arba paprastą sausą žolę, o tada iš jų suformuoti lizdą.

Į vidų galite įdėti plunksnų, velykinių kiaušinių ir pan.

Velykinės kompozicijos

Šį variantą bus lengviau pagaminti. Galite tiesiog paimti gluosnio šakelių, sudėti jas į vazą ir pridėti kaspinų, samanų, žolės, velykinių kiaušinių ir net veltinių žaisliukų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą