Pasirodė „OnePlus Ace 3 Pro” specifikacijos

Netrukus bus pristatytas naujas „” serijos „Ace 3” modelis. Kalbame apie „Ace 3 Pro” įrenginį, kuris ką tik pasirodė naujame nutekėjime. Jis atskleidė keletą svarbiausių detalių apie būsimą išmanųjį telefoną, pavyzdžiui, jo kamerą, mikroschemų rinkinį ir kt.

OnePlus Ace 3 Pro

Naujieną pranešė gerai žinomas informatorius iš „Digital Chat Station”, kuris šia pasidalijo „Weibo”. Pranešama, kad „OnePlus Ace 3 Pro” turėtų turėti aukštą 6,78 colių 1,5 tūkst. taškų ekraną ir 16 megapikselių asmenukių kamerą priekyje. Tikėtina, kad šis jutiklis bus patalpintas išpjovoje su skyle. Tuo tarpu galiniame skydelyje yra trigubos kameros su 50 MP + 8 MP + 2 MP konfigūracija.

Kalbama, kad „OnePlus Ace 3 Pro” viduje veiks „Qualcomm 8 Gen 3 SoC”. Ekspertas taip pat pridūrė, kad prietaisą maitins didelė baterija su 100 W laidinio greitojo įkrovimo palaikymu. Dizainas taip pat patirs tam tikrų pokyčių, nes prekės ženklas gali naudoti naują tekstūruotą korpusą. Remiantis tuo, ką žinome iki šiol, šis modelis gali turėti 5940 mAh bateriją (tikriausiai įvardijama 6100 mAh).

Nutekėjusios specifikacijos taip pat atitinka mūsų ankstesnį pranešimą. Tikimasi, kad jo ekranas bus gautas iš BOE ir turės 120 Hz atnaujinimo dažnį. DCS taip pat anksčiau pranešė apie „Snapdragon 8 Gen 3” mikroschemų rinkinį. Prietaisas vis labiau artėja prie pasirodymo, todėl tikėkitės daugiau, nes pateiksime naujienas, kai bus daugiau informacijos apie šį prietaisą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Išeiti iš AMP versijos