Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pasiruoškite dirbtinio intelekto revoliucijai: pranešama, kad visi „iPhone“ telefonai gaus „ChatGPT“, kai bus išleista „iOS 18”

Donatas Varnas

Likus mėnesiui iki naujųjų operacinių sistemų pristatymo, „“ pasirašė sutartį su „“ dėl kai kurių „“ funkcijų įdiegimo į „iOS 18“ ir „macOS 15“. Apie tai pranešė „Bloomberg“ informatorius ir žurnalistas Markas Gurmanas.

Ši partnerystė leis „Apple“ integruoti populiariausią pokalbių robotą „ChatGPT“ į savo naująsias operacines sistemas, kurios šį taps prieinamos visiems suderinamų įrenginių savininkams.

Be „OpenAI“, „Apple“ taip pat derasi su „“ dėl „Gemini AI“ naudojimo. Manoma, kad didžioji dalis dirbtinio intelekto funkcijų „iOS 18“ bus apdorojama pačiuose įrenginiuose, tačiau iš dalies jos bus aptarnaujamos „Apple“ duomenų centruose, kuriems bendrovė sukūrė savo „Apple Silicon“ serverių procesorius.

Primename, kad oficialus „iOS 18“, „macOS 15“ ir kitų naujų „Apple“ operacinių sistemų pristatymas įvyks birželio 10 d.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą