Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Patarimas visoms šventėms: kaip lengvai ir gražiai supjaustyti tortą?

Mindaugas Bružas

Tortas, žinote, yra subtilus konditerijos gaminys. Paprastai jis kepamas kokiam nors iškilmingam renginiui ar šventei. Tačiau, kaip jį gražiai ir vienodomis dalimis supjaustyti?

Torto ir pyrago pjaustymo patarimai

Biskvitą galima pjauti bet kokiu kampu ne tik peiliu, bet ir tvirtu plonu siūlu. Bet tai daryti reikėtų tada, kai biskvitas jau atvės.

Trapios tešlos pyragą geriausia pjaustyti paprastu aštriu peiliu, kol jis dar šiltas.

„Napoleono“ pyragą, pagamintą iš sluoksniuotos tešlos, reikia dalyti į porcijas tik tada, kai yra pilnai išmirkęs.

Patartina po kiekvieno pjovimo peilį nuplauti virintu vandeniu: tada gabalai bus tvarkingesni ir estetiškesni.

Naudodamiesi šiais patarimais, galėsite atsikratyti torto ar pyrago patiekimo problemų ir tiesiog mėgautis juo su svečiais!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą