Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Penki dalykai jūsų kišenėje, kurie pritrauks sėkmę į jūsų gyvenimą

Mindaugas Bružas

Daugelis žmonių nori, kad jiems sektųsi darbe, asmeniniame ir finansiniame gyvenime. Yra daug ritualų, kurie, tikima, pritraukia sėkmę. Pasak paplitusios nuomonės, vienas iš būdų tapti laimingu žmogumi – kišenėje nešiotis tam tikrus daiktus. Kas yra šie „laimingi” daiktai?

Raudona nosinė

Tikima, kad šis daiktas atneša sėkmę. Taip yra todėl, kad raudona simbolizuoja energiją ir sėkmę.

Pinigai

Banknotus ir monetas galima įsidėti ne tik į piniginę, bet ir į kišenę. Pasak tikėjimų, banknotų laikymas ten pritraukia finansinę sėkmę.

Uždirbti pinigai

Druskos maišelis

Maišelis su pritraukia sėkmę. Todėl tokį daiktą reikėtų įsidėti į kišenę prieš egzaminą, pokalbį ar kitą svarbų įvykį. Svarbu, kad maišelis nesuplyštų. Išsiliejusi druska yra blogas ženklas.

Lauro lapas

Daugelis žmonių mano, kad lauro yra pinigų „magnetas”. Jei toks lapas randamas kišenėje, pasak , gali padėti žmogui išbristi iš skurdo.

Ramunėlės

Tikima, kad šios gėlės žiedlapiai gali padaryti žmogų laimingesnį meilėje ir piniginiuose reikaluose. Žiedus reikia išdžiovinti, sudėti į maišelį, o tada įsidėti į kišenę.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą