Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pilnas telefono įkrovimas automobilyje: tai tikrai bloga idėja, bet kodėl?

Mindaugas Bružas

Kai reikia skubiai įkrauti išsikrovusį telefoną, o šalia nėra lizdo, vartotojai griebiasi įvairių būdų. Dažniausios yra naudoti išorinę bateriją arba įkrauti telefoną automobilyje. Tikriausiai niekada nesusimąstėte, kokias problemas gali sukelti automobilyje.

Telefono įkrovimas automobilyje: problemos

Norint įkrauti mobilųjį telefoną, jam reikia nuolatinio elektros tiekimo, o to negali užtikrinti. Užvedant automobilį, generatoriui reikia daug energijos, dėl ko krenta įtampa. Prie to taip pat priklauso ir automobilio šildymo ar oro kondicionavimo apkrova. Ir tai tikrai „nepatinka” jūsų telefono baterijai.

Todėl ekspertai primygtinai rekomenduoja telefoną įkrauti automobilyje tik esant būtinybei!

Atkreipkite dėmesį, kad tas pats atsitinka, kai važiuojate traukiniu ar kelionių autobusu, kuriame yra USB įkrovimo prievadas. Dar kartą pažymime, kad telefono įkrovimo ciklas turi būti pastovus, be sukrėtimų, be įtampos kritimų. Apsvarstykite galimybę įsigyti išorinę bateriją.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą