Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pirmieji „Samsung Galaxy S23 FE“ išmanieji telefonai pasiekė Lietuvos pirkėjų rankas

Galaxy S23 FE išmanieji telefonai pasiekė Lietuvos pirkėjų rankas / Samsung nuotr.
Pranešimas žiniasklaidai

Spalio mėnesį technologijų kompanija „Samsung“ pristatė naujausius „Galaxy FE“ serijos įrenginius – „ FE“, „ S9 FE“, „Tab S9+ FE“ ir „Galaxy Buds FE“. O nuo šios savaitės pirkėjams jau prieinami „Galaxy S23 FE” išmanieji telefonai.

Visi šie flagmanų kategorijai priskiriami įrenginiai pasižymi stilingu ir patvariu dizainu, dideliu našumu ir pažangiomis kamerų bei garso funkcijomis. Su naująja „Galaxy FE“ linija siekiama dar labiau palengvinti prieigą prie karščiausių technologijų rinkos inovacijų tiems, kam dar neteko išbandyti aukščiausios klasės įrenginių.

„Galaxy S23 FE“: kone profesionali kamera ir nestringantys žaidimai

„Galaxy S23 FE“ išlaikė klasika tapusį „Galaxy S“ serijos siluetą, išsaugodamas jai būdingą kameros dizainą ir patvarų korpusą, kurio atsparumą vandeniui ir dulkėms patvirtina IP68 sertifikatas. Išmaniojo telefono gamyboje ir pakuotei naudojamos perdirbtos medžiagos suderina tvirtumą bei tvarumą, o naujos ryškios spalvos vartotojams leidžia įrenginį priderinti prie savo stiliaus.

Galaxy S23 FE išmanieji telefonai jau prekyboje / Samsung nuotr.
Galaxy S23 FE išmanieji telefonai jau prekyboje / Samsung nuotr.

„Galaxy S23 FE“ montuojama profesionalaus lygio kamera leidžia kasdienybės akimirkas užfiksuoti įspūdingose nuotraukose ir vaizdo įrašuose. 50 megapikselių raiškos jutiklis ir 3 kartų priartinimas dieną įamžins net ir smulkiausias kompozicijos detales, o nusileidus saulei, naktinio fotografavimo režimas padės fiksuoti kokybiškas asmenukes ir tikroviškų spalvų portretus. Pagrindinėje kameroje įdiegtas pažangus optinis vaizdo stabilizavimas ryškiais bei nesusiliejusiais kadrais pasirūpins net ir tada, kai telefonu fotografuojate judėdami.

Įamžintais momentais dalinantis socialinėje erdvėje, „Galaxy S23 FE“ gali virsti kelionine fotografijos studija. Redagavimo funkcijų rinkinį išplečia „Galaxy S23 FE“ įdiegti dirbtinio intelekto (DI) įrankiai, kurie padeda be didelių pastangų savo fotografijos šedevrams suteikti naują kokybę.

Su žaidimų ir jų transliavimo užduotimis „Galaxy S23 FE“ padeda susitvarkyti našus procesorius, kuris kartu su „garų kameros“ (ang. vapor chamber) aušinimo sistema išlaiko spartų atsaką į komandas bei sklandų žaidimo procesą net ir žaidžiant ilgesnį laiką be pertraukų. Tuo metu ištverminga 4500 mAh baterija automatiškai pritaiko energijos taupymą prie vartotojo įpročių, o jos įkrovimas iki 50 proc. su 25W įkrovikliu trunka tik 30 min. ši galia atgyja 6,4 colio „Dynamic AMOLED 2X“ ekrane, kurio spalvas „Galaxy S23 FE“ automatiškai pritaikyti prie apšvietimo sąlygų, išlaikydamas flagmanams būdingą vaizdo kokybę.

Išskirtinis suderinamumas ir rūpinimasis planeta

Su naujaisiais „Galaxy FE“ įrenginiais tapo kaip niekada lengva išnaudoti „Galaxy“ ekosistemos suteikiamus pranašumus. „Multi Control“ funkcionalumas vartotojui leidžia turinį perkelti tiesiog „nuvelkant“ į kitą „Galaxy“ įrenginį arba jį nukopijavus telefone, be jokių papildomų veiksmų įklijuoti planšetiniame kompiuteryje ir atvirkščiai. Tuo metu prireikus paredaguoti nuotrauką ar vaizdo įrašą, tą padaryti patogiau per „Quick Share“, failą persiuntus iš telefono į didesnį ekraną turinčią planšetę.

Naujųjų „Galaxy FE“ produktų gamybai naudojami perdirbti plastikai ir aliuminis, o ilgesnį „Galaxy S23 FE“ ir „Galaxy Tab S9 FE“ serijų įrenginių gyvavimo ciklą garantuoja keturi operacinės sistemos versijos atnaujinimai ir penkerius metus siunčiami saugumo pataisymai.

„Galaxy S23 FE“ prekyba Lietuvoje prasidėjo jau šią savaitę, įrenginius galima įsigyti „Samsung“ ir kitose oficialiose išmaniųjų telefonų platintojų fizinėse ir internetinėse parduotuvėse. Pirkėjai gali rinktis iš mėtų, kreminės, grafito ir violetinės spalvų.

 

Galaxy S23 FE specifikacijos

6,4 colio FHD+

Dynamic AMOLED 2X technologija

Adaptyvus 120Hz atsinaujinimo dažnis (60~120Hz)

 
*Matuota įstrižai, naudingas plotas mažesnis dėl kameros išpjovos ir suapvalintų kampų 
76,5 X 158 X 8,2mm, 209g 
12MP itin plataus kampo kamera

·         F2.2, 123˚ apžvalgos kampas

50MP pagrindinė kamera

·         F1.8, 84˚ apžvalgos kampas

·         Adaptyvūs pikseliai

8MP telefoto kamera

·         3 kartų optinis priartinimas, F2.4, 32˚ apžvalgos kampas

10MP priekinė kamera

·         F2.4, 80˚ apžvalgos kampas

 
Exynos 2200 (pažangi 4nm gamybos technologija) 
*Gali skirtis priklausomai nuo rinkos ir mobiliojo ryšio operatoriaus 
8GB + 128GB

8GB + 256GB

 
*Prieinamas vidinės talpyklos dydis priklauso nuo instaliuotos programinės įrangos

*Atminties dydis gali skirtis priklausomai nuo rinkos.

 
4500 mAh 
* Tipinė talpa nustatyta trečiųjų šalių laboratorijos sąlygomis. Tipinė talpa yra numatomas talpios vidurkis, atsižvelgiant į baterijų talpos nukrypimus pagal IEC 61960 standartą testuotuose baterijų pavyzdžiuose. Nurodyta (minimali) talpa yra 4370 mAh. Tikroji baterijos ištvermė gali skirtis priklausomai nuo ryšio aplinkos, naudojimo įpročių ir kitų faktorių 
Laidinis*: iki 50% įkrova per maždaug 30 min su 25W įkrovikliu** ir 3A USB-C kabeliu***

Fast Wireless Charging 2.0****

Wireless PowerShare*****

 
*Laidinis įkrovimas suderinamas su QC2.0 ir AFC standartais. 
**25W įkroviklis parduodamas atskirai. Naudokite tik „Samsung” patvirtintus įkroviklius ir laidus. 
***Belaidis krovimas suderinamas su WPC. 
**** PowerShare funkcija palaikoma Samsung ir kitų gamintojų išmaniųjų telefonų su WPC Qi belaidžio įkrovimo palaikymu, pavyzdžiui, Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Galaxy Z Fold4, Z Flip4, S23 series, S22 series, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 series, Z Fold2, Note20 series, S20 series, Z Flip, Note10 series, S10 series, S9 series, S8 series, S7 series, S6 series, Note9, Note8, Note FE, Note5, and wearables such as Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch, and Galaxy Buds. Gali neveikti su tam tikrais aksesuarais dėklais ir kitų gamintojų įrenginiais. Gali paveikti ryšio stiprumą, priklausomai nuo tinklo ir aplinkos. 
Android 13 
 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct ® v 5.3 
* Reikalingas optimalus 5G ryšys. 5G paslaugos palaikomos tik 5G ryšiu padengtose vietovėse ir šalyse. Realus 5G greitis ir prieinamumas gali priklausyti nuo šalies, ryšio paslaugų teikėjo ir vartotojo aplinkos.

** 4G modelio prieinamumas priklauso nuo šalies ir operatoriaus.

***Wi-Fi 6E tinklo prieinamumas priklauso nuo šalies, ryšio paslaugų teikėjo ir vartotojo aplinkos. Reikalingas optimalus ryšio stiprumas ir Wi-Fi 6E maršrutizatorius

 
Samsung Knox, Samsung Knox Vault 
IP68 
* * IP68 paremtas panardinimu į 1,5 metro gėlo vandens gylį iki 30 minučių. Nepatariama naudoti paplūdimyje ar prie baseino 

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą