Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Porsche pristato radikaliai atnaujintą 2025 metų 911 modelį: pirmasis hibridinis sportinis automobilis su pažangiausiomis technologijomis

Adomas Račkauskas

pristatė atnaujintą kultinį sportinį automobilį 911, o Carrera GTS komplektacijoje siūlomas itin lengvas hibridinis . Iš tikrųjų naujasis GTS yra pirmasis 911 su hibridine pavara. Zufenhauzene šį modelį net vadina 992.2.

Nors bazinėje komplektacijoje pokyčiai sunkiai pastebimi, elektrifikuoto 911 GTS išorė yra daug įspūdingesnė.

Viduje Porsche žada reikšmingus patobulinimus vairavimo režimų nustatymuose ir vairuotojo pagalbos sistemų veikime. Taip pat yra naujos prijungimo funkcijos. Pavyzdžiui, gilesnė integracija į automobilį. Esant pageidavimui, jis rodo informaciją prietaisų skydelyje ir leidžia naudotis automobilio funkcijomis, pavyzdžiui, per .

Porsche 911 hibridas

Tai, kad pirmą kartą atsirado visiškai skaitmeninis prietaisų skydelis (12,6 colių), vargu ar ką nors nustebins. Tačiau jis siūlo iki septynių temų.

Šiuo metu siūlome peržiūrėti naujojo modelio nuotraukų galeriją, o išsamų reportažą iš pristatymo skaitykite šiame straipsnyje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą