Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pristatomas naujasis „Mercedes-Benz CLE Cabriolet”

Adomas Račkauskas

Ieškote elegantiško kabrioleto, kuriame tilptų kompanija? Naujasis „ CLE” kaip tik Jums! Šis automobilis su minkštu sulankstomu stogu tęsia „Mercedes-Benz” atvirų automobilių tradicijas.

Kainos prasideda nuo 65 500 JAV dolerių (įskaitant 1150 JAV dolerių pristatymą). Už šiuos pinigus standartiškai gausite „CLE 300 4Matic Cabriolet”. Po variklio gaubtu turėsite 2,0 litro 4 cilindrų variklį su turbokompresoriumi, išvystantį 255 arklio galias ir 295 sukimo momentą.

Naująjį „Mercedes-Benz CLE Cabriolet” jau galima įsigyti

Ieškote daugiau galios? Tuomet atkreipkite dėmesį į CLE 450 4Matic Cabriolet, kuris kainuoja 75 000 JAV dolerių. Jame montuojamas gerai pažįstamas „Mercedes-Benz” 3,0 l darbinio tūrio eilinis 6 cilindrų su turbokompresoriumi, išvystantis 375 AG ir 369 lb-ft sukimo momentą. Abu varikliai galią visiems keturiems ratams perduoda per 9 laipsnių automatinę pavarų dėžę su 48 voltų švelnia hibridine sistema ir integruotu starteriu-generatoriumi.

Žvelgiant į modelio gamą ir variklius, galima pastebėti panašumų su CLE Coupe. Atviroji netgi turi panašų elektroninį greičio apribojimą – 209 km/val. Greičiausias yra CLE 450, kuris iki 100 km/val. įsibėgėja per 4,2 sekundės. Standartinė versija šią ribą pasiekia per 6,2 sekundės.

Nerimaujate dėl komforto važiuojant? Tikrai neverta nerimauti! Visuose CLE kabrioletuose įrengtos „Airscarf” ir „Aircap” sistemos. Airscarf pučia šilto oro bangą aplink vairuotojo ir keleivio kaklą, o Aircap nukreipia oro srautą virš atviro salono naudodama specialius deflektorius ant priekinio stiklo ir galinių galvos atramų.

Mercedes-Benz CLE Cabriolet

Papildomam komfortui užtikrinti papildomai galima užsisakyti odines sėdynes, kurios yra padengtos specialia danga, neleidžiančia joms įkaisti saulėje. O sulankstomą stogą galima atidaryti arba uždaryti vos per 20 sekundžių, net važiuojant iki 60 km/val. greičiu.

Naujasis „Mercedes-Benz CLE Cabriolet 2024” automobilių salonuose pasirodys šį .

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą