Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pristatytas „HMD Pulse Pro”: paskelbtos specifikacijos, kaina ir išleidimo į rinką data

Donatas Varnas
HMD Pulse Pro telefonas

Neseniai HMD, bendradarbiaudama su „Heineken” ir „Bodega”, paskelbė apie telefoną „Boring„. Dabar HMD ketina pristatyti naują išmanųjį telefoną apie kurį jau žinoma visai ne mažai.

Bendrovė ruošiasi išleisti naują „HMD Pulse” seriją, kurią sudarys „Pulse” ir „Pulse Pro” modeliai. Šiuos įrenginius taip pat planuojama pristatyti Indijoje. Tačiau dabar Suomijos pardavėjo „Gigantti” dėka turime daugiau informacijos apie „Pulse Pro”. Žvelgiant į sąrašą, HMD Pulse Pro turės 6,56 colių IPS LCD skydelį, kuris pasižymi HD+ raiška ir 90 Hz atnaujinimo dažniu.

HMD Pulse Pro
HMD Pulse Pro

Po dangteliu slepiasi UNISOC T606 SoC procesorius, kuris yra sujungtas su 6 GB RAM ir 128 GB vidine atmintimi. Ją galima išplėsti iki 256 GB naudojant „microSD” kortelės lizdą. Šį įrenginį maitina didelė 5000 mAh per C tipo USB jungtį. Galinėje dalyje yra 50 megapikselių pagrindinis ir 2 megapikselių gylio jutiklis, o priekyje – 50 megapikselių asmenukių fotografavimo .

- Reklama -

Kitos svarbios funkcijos: „Bluetooth 5.0”, NFC, šone sumontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas ir IP52 klasė. HMD Pulse Pro kainuos 179 eurus. Pardavėjas nurodė išleidimo m. 24 d.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą