Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pristatytas išmanusis telefonas „Motorola Edge 50 Fusion”

Donatas Varnas

„Motorola” Europoje pristatė naują vidutinio biudžeto išmanųjį telefoną „Edge 50 Fusion”. Įrenginys turi lenktą 6,7 colių pOLED ekraną su 144 Hz atnaujinimo dažniu ir Full HD+ raiška.

pagrįstas „ Snapdragon 7s Gen 2” procesoriumi kartu su 8/12 GB RAM ir 128/256/512 GB integruota atmintimi.

Motorola edge 50 fusion specifikacijos

Galinėje dalyje yra dviguba , kurią sudaro 50 MP „Sony LYT-700C” pagrindinis jutiklis ir itin plataus kampo objektyvas su 13 MP jutikliu, kuris taip pat atlieka makroobjektyvo funkciją. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje yra 32 megapikselių kamera, skirta asmenukėms ir vaizdo skambučiams.

Motorola edge 50 fusion juodas

Prietaisą maitina 5000 mAh baterija su 68 W „TurboPower” greitojo įkrovimo palaikymu. Kitos svarbios savybės: atsparumas vandeniui ir dulkėms pagal IP68 ir „Motorola” „Hello UX” sąsaja, pagrįsta „”.

„Motorola Edge 50 Fusion” galima įsigyti miško mėlynos, karštos rožinės ir marmurinės mėlynos spalvų. Europoje prasideda nuo 349 eurų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą