Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pristatytas „OnePlus Nord CE4” – vidutinio biudžeto išmanusis telefonas su galingu „Snapdragon 7 Gen 3” procesoriumi

Donatas Varnas

Šiandien „OnePlus” pristatė naują vidutinio biudžeto išmanųjį telefoną. Tai „OnePlus Nord CE4”. Šis įtaisas turi 6,7 colių AMOLED ekraną su 120 Hz atnaujinimo dažniu, „Full HD+” raiška, 1100 nitų didžiausiu ryškumu ir HDR10 sertifikatu.

Išmanusis pagrįstas „Qualcomm 7 Gen 3” procesoriumi kartu su 8 GB operatyviosios atminties ir 128/256 GB integruota saugykla.

OnePlus Nord CE4 specifikacijos

Galinėje dalyje yra dvigubos kameros sąranka, kurią sudaro 1/1,95 colio „Sony LYT-600” 50 MP pagrindinis jutiklis ir itin plataus kampo objektyvas su 8 MP jutikliu. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje yra 16 megapikselių , skirta asmenukėms ir vaizdo skambučiams.

Išmanusis telefonas OnePlus Nord CE4 pilkas

Prietaisą maitina 5500 mAh baterija su 100 W greitojo įkrovimo palaikymu. Kitos svarbios savybės: IP54 atsparumas vandeniui ir dulkėms, po ekranu esantis pirštų atspaudų skaitytuvas, „Bluetooth 5.2” ir „Wi-Fi 6” moduliai.

Išmanusis telefonas OnePlus Nord CE4 žalias

„OnePlus Nord CE4” turi „OxygenOS 14” operacinę sistemą, pagrįstą „ 14”, ir tikimasi, kad jis gaus du pagrindinius „Android” atnaujinimus ir trejus metus galiojančius saugumo pataisymus.

Išmanųjį telefoną „OnePlus Nord CE4” galima įsigyti „Dark Chrome” ir „Celedon Marble” spalvų variantais. Pradinė 8 GB + 128 GB versijos kaina yra 300 USD, o 8 GB + 256 GB modelio kaina – 323 USD. Pirmoji išmaniojo telefono rinka yra Indija, kurioje bus pradėta pardavinėti nuo balandžio 4 d. Tikimasi, kad vasaros pradžioje šis telefonas pasieks ir Lietuvos rinką.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą