Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Projektas Giftled – gabių vaikų mokymui pritaikyti metodai

Pranešimas žiniasklaidai

Džiaugiamės galėdami pristatyti projektą „Giftled“! Projektu siekiama sukurti naujus metodus ir išteklius, skirtus integruoti gabius moksleivius atsižvelgiant į jų ugdymosi poreikius ir talentų ugdymą. Projekto metu kuriami specialieji ugdymo metodai ir mokymosi ištekliai, kurie padės šiai mokinių grupei dalyvauti mokymo ir mokymosi veiklose taikant STEAM. Tokiu būdu projekto prisidės prie įtraukties ir įvairovės didinimo pasirinktose ugdymo įstaigose.

 

Svarbus projekto susitikimas Stambule

Po kelių virtualių partnerių susitikimų m. lapkričio 16-17 d. Stambule, Turkijoje, įvyko pirmasis gyvas partnerių susitikimas. Susitikimo metu nutarė, kaip jie ketina užbaigti AR atvejų studijas, taip pat aptarė tolesnių veiksmų planą vystant projektą ateinančiais metais. Šalia galite matyti partnerių susitikimo akimirkas.

Gabių vaikų mokymui pritaikyti metodai

Virtualios realybės atvejų studijos Lietuvoje

Vienas iš projekto kuriamų rezultatų – mokytojams skirta medžiaga ir priemonės: skaitmeninis vadovas, virtualios realybės atvejų knygelė. veikianti asociacija „Tavo Europa“ šiuo metu analizuoja ir tobulina virtualaus meno bei virtualių parodų, kaip įrankio gabaus jaunuolio savirealizacijai bei mokymo procesui užtikrinti, vystymą.

Projekto trukmė – 2022 m. gruodis – 2023 m. gruodis. 

Daugiau informacijos bei kitų partnerių atvejų studijas galite rasti projekto Facebook puslapyje, pavadinimu „Giftled“ arba www.giftled.eu

Projektą finansuoja . Išreikštos nuomonės ir pažiūros yra tik autoriaus (-ių) ir nebūtinai atspindi Europos Sąjungos arba Europos švietimo ir kultūros vykdomosios agentūros (EACEA) nuomonę. Nei Europos Sąjunga, nei EACEA nėra už juos atsakingi.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą