Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pyragų dienai artėjant: Ypatingas morkų pyrago receptas ????

Mindaugas Bružas

Klasikinis morkų – receptas atrodo paprastas, bet rezultatas pranoks viską. Manome, kad šis rudeniškas pyragas puikiai tinka Pyragų dienos proga. Taigi, imamės darbo ir gaminame desertą! ????

Tradicinio morkų pyrago receptas

Ingredientai:

- Reklama -
  • Kepimo milteliai – 1 nedidelis pakelis;
  • Cukraus pudros (vanilės aromato) – 4 šaukštai;
  • – 500 g.;
  • – 4 vnt.;
  • Kvietiniai miltai – 1 puodelis;
  • Augalinis aliejus – 4 šaukštai;
  • Cukrus – 0,5 puodelio
  • – 0,25 a. šaukštelio.

Gaminimas:

  1. Sumaišykite kiaušinius, aliejų, druską ir cukrų. Mikseriu masę plakite iki standžių putų.
  2. Morkos iš anksto nuplaunamos ir nulupamos. Kuo ryškesnė morkų , tuo jos saldesnės. Todėl, jei galite rinktis, pirkite saldesnes morkas. Sutarkuokite morką smulkia tarka ir sumaišykite ją su kiaušinių mase.
  3. Persijokite miltus per sietelį ir sumaišykite su kepimo milteliais. Sudėkite miltus su morkomis, dar kartą viską išmaišykite, kad neliktų miltų gumuliukų. Galite naudoti mikserį, jis darbą padarys greičiau ir viską išmaišys daug geriau.
  4. Kepimo formą ištepkite saulėgrąžų aliejumi ir supilkite tešlą. Įkaitinkite orkaitę iki 160-180 laipsnių ir palikite kepti 40 minučių. Patikrinti ar iškepė galite degtuku arba dantų krapštuku. Išimkite pyragą iš orkaitės ir palaukite, kol jis atvės.
  5. Viršų papuošiame cukraus pudra.

Labai skanus morkų pyragas

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą