Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Reddit“ vartotojas papasakojo, kaip „iPhone 15 Pro Max” jungtis išsilydė įkrovimo metu

Donatas Varnas

Aukšta kokybė – štai kuo nuo seno garsėja „” gaminiai. Tačiau kai kuriais atvejais net ir dėl „Apple” gaminių gali kilti įvairiausių nesusipratimų, ypač jei jie naudojami kartu su neoriginaliais priedais.

Vienas iš „” vartotojų slapyvardžiu NoisilyMarvellous pasidalijo savo šiek tiek apgadinto naujojo „ 15 Pro Max” nuotraukomis. Vyras pasakojo, kad įkrovimo metu prietaisas staiga išsilydė jungties srityje, po to dėl perkaitimo nukrito laidas, o pati jungtis buvo padengta degėsiais.

iPhone 15 Pro Max išsilydžiusi jungtis
Pro Max išsilydžiusi jungtis / laidas

Naudotojas teigė, kad gerai žinojo, jog jo naujasis „iPhone 15 Pro Max” įkrovimo metu linkęs labai įkaisti. Tačiau vieną vakarą netyčia prisilietęs prie įtaiso vos nenusidegino pirštų. Vyras įjungė kambaryje šviesą, pabandė ištraukti įkrovimo laidą ir pamatė, kad USB-C laido metalinė dalis įstrigusi išmaniajame telefone, o laidas apdegęs ir nutrūkęs.

Tačiau kiti „Reddit” naudotojai sureagavo į įrašą ir teigė, kad vargu ar „Apple” kažkur perskaičiavo ir padarė rimtą klaidą kurdama įkrovimo jungtį naujajam „iPhone 15”. Iš telefono savininko nuotraukų matyti, kad jis naudojo neoriginalų įkrovimo kabelį.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą