Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Renault” savininkai turėtų sunerimti, gamintojas inicijuoja elektromobilių atšaukimą dėl gaisro pavojaus

Adomas Račkauskas

Pastaruoju metu gamintojų vykdomi automobilių atšaukimai tapo beveik tendencija. Po „Peugeot”, atšaukusio automobilius dėl stabdžių problemų, ir „ 911” su priekinio stiklo defektais, atėjo eilė „paskelbti apie savo automobilių atšaukimą. „Renault” pradėjo atšaukti kai kuriuos savo elektromobilius dėl gaisro pavojaus. Tikėtina, kad bendrovė prisiminė praėjusių metų incidentą su vienu iš savo modelių.

Renault Zoe problemos su baterija

Prancūzijos gamintojas teigė:

„Dėl gamybos proceso problemos aukštos įtampos akumuliatoriuje gali įvykti trumpasis jungimas, dėl kurio padidėja gaisro pavojus. Atšaukiame du „Zoe” modelius, vieną Prancūzijoje ir vieną Šveicarijoje, iš automobilių, kuriuose sumontuoti „BT4 XLR” akumuliatoriai, pagaminti Flinso gamykloje nuo m. d. iki rugsėjo 28 d. Šioms transporto priemonėms dėl reikalavimų neatitinkančių tiekėjo procesų gali kilti vidinio trumpojo jungimo akumuliatoriuje pavojus.”

Be šių dviejų „Zoe” modelių, bendrovė taip pat atšaukė kelis „Megane IV Sedan” modelius. Pasak „Rappel Conso”, „kėbulo komponentas (deflektorius) galėjo būti netinkamai pritvirtintas. Dėl to galėjo padidėti automobilio keleivių sužeidimo rizika”.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą