Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Retro grįžta: kokios spalvos vėl bus populiarios 2023-2024 m.

Adomas Račkauskas

Šiltas, jaukus septintojo dešimtmečio atspalvių švytėjimas - m. grįžta į namus. Sužinokite, kokios vėl tapo populiarios. Nėra nieko senamadiško grįžti prie retro stiliaus. Tai tiesiog klasikinis ir laikui nepavaldus šios tendencijos patrauklumas su sveikos nostalgijos prieskoniu. Jeigu savo namuose norite sukurti retro stilių, naudokite šiuos madingus tonus.

Kokios retro spalvos grįžta į madą?

„Sena vėl yra nauja – grįžta retro spalvos. O žalia yra vienas pagrindinių 2023 m. retro atspalvių”, – sako interjero dizainerė Kendra Nash.

Paprastai drąsios ir ryškios retro spalvos yra puikus būdas pabrėžti maksimalizmą (pagalvokite apie aštuntojo dešimtmečio stiliaus interjerus).

Be žalios, vis didesnį pagreitį įgauna žemiški šilti tonai: rudos, koralų persikų, oranžinės, garstyčių geltonos ir avokadų žalios atspalviai.

Retro stiliaus sofa

Nekilnojamojo turto tendencijos ir įkvėpimas

Tai reiškia, kad populiarėja ne tiek spalvos, kiek jų atspalviai. Madinga ir turkio mėlyna, žalia samanų, deginta oranžinė, auksinė ir kt.

Šiltų spalvų schemas lengva naudoti. Jei sienoms, grindims, baldams ir aksesuarams panaudosite retro spalvų derinius, jūsų namuose bus ramu ir jauku. Jei pasirinksite ryškias spalvas, kasdien pasisemsite maksimalų energijos kiekį.

Retro stilius namuose

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą