Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Rusija po diskvalifikacijos sugalvojo savo „Euroviziją”: kas žinoma

Rusija sugalvojo savo "Euroviziją" / Koliažas iš nuotraukų
Mindaugas Bružas

trečius metus iš eilės nedalyvaus didžiausiame „Eurovizijos” muzikos konkurse. Primename, kad Rusija buvo diskvalifikuota po plataus masto invazijos į Ukrainą.

Todėl jie rado būdą, surengti „Euroviziją” savo šalies teritorijoje. Siūloma sukurti konkurso analogą, kuris vadinsis „Intervizija”.

„Siūlome kitais metais rengti ir kasmet organizuoti atvirą muzikinį, tiksliau, dainų konkursą pavadinimu „Intervizija”. Šiame konkurse nebus jokių politinių apribojimų, įtakų. Tai laisva tribūna, kurioje visos šalys galės pristatyti savo populiariosios muzikos pavyzdžius”, – sako vieno iš propagandinių kanalų generalinis direktorius Konstantinas Ernstas.

Taigi Pirmasis kanalas kviečia visų šalių muzikantus siųsti savo kūrinius konkursui. O juos vertins patys rusai, nes, pasak K. Ernsto, būtent jie esą gali skirti nešališkus balus.

Beje, Rusijos Federacijos menininkai į tokį pasiūlymą reagavo dviprasmiškai. Kai kurie iš jų rašė, kad daugiau nebenori dalyvauti tokiuose konkursuose.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą