Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Ryanair” nutraukė bilietų pardavimą skrydžiams į populiarią šalį

Adomas Račkauskas

Europos oro linijų bendrovė „” sustabdė bilietų pardavimą skrydžiams į Izraelį iki m. spalio mėn. Dėl šio sprendimo pasibaigus šiam terminui bus galima užsisakyti tik 5 maršrutus į Tel Avivą.

Nuo spalio 27 d. į Tel Avivą bus galima skristi tik 5 kryptimis: iš Berlyno, Vienos, Budapešto, Romos ir Pafoso. Kitų 21 krypties skrydžių į Izraelį rezervuoti negalima.

Ryanair skrydžių išpadravimas

2023 m. spalį „Ryanair” sustabdė skrydžius į Izraelį dėl blogėjančios padėties regione. 2024 m. vasario 1 d. oro transporto bendrovė atnaujino skrydžius į Tel Avivą iš Milano, Memingeno, Marselio, Vienos ir Karlsrūhės / Baden Badeno. Tačiau vasario 27 d. vėl buvo atšaukti.

Pigių skrydžių bendrovė išreiškė nepasitenkinimą dėl Tel Avivo oro uoste padidintų mokesčių. Dėl to visi dabar aptarnaujami brangesniame 3 terminale, o ne anksčiau buvusiame pigesniame 1 terminale.

„Ryanair” nori remti Ben Guriono oro uostą ir oro susisiekimo su Izraeliu atnaujinimą, tačiau negalime to daryti prašydami savo keleivių mokėti didesnius mokesčius, – sakė oro transporto bendrovė.

Ryanair paprieštaravo oro uosto taikomiems mokesčiams, kuriems oro bendrovė nepritarė. Oro transporto bendrovė paprašė Ben Guriono oro uosto pateikti patvirtintą 1 terminalo atidarymo .

Todėl Ryanair nori, kad 1 terminalas būtų atidarytas ir ji galėtų atnaujinti bilietų iš Tel Avivo pardavimą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą