Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Samsung Galaxy AI” netrukus taps daug naudingesnė, nei iki šiol

Donatas Varnas

Netrukus „ AI” galės naudotis daug daugiau žmonių, nes „Samsung” ją atnaujino, kad ji veiktų su daugiau kalbų ir dialektų.

Šį pavasarį „” palaikys arabų, indoneziečių ir rusų kalbas. „Samsung” taip pat pridės australų anglų, kantono ir Kanados prancūzų dialektus.

Tačiau tai dar ne viskas! „Samsung” taip pat patvirtina, kad „Galaxy AI” „vėliau šiais metais” palaikys rumunų, turkų, olandų, švedų, tradicinės kinų ir portugalų kalbas. Nėra patvirtinta, kada tiksliai šiais metais bus pridėtos šios papildomos kalbos, tačiau visos jos patvirtintos m.

Primename, kad šios naujos kalbos / dialektai prisijungs prie 13 kalbų, su kuriomis „Galaxy AI” jau dirba.

Šios naujos kalbos – dar vienas įrodymas, kad „Samsung” siekia, jog „Galaxy AI” pasiektų kuo daugiau žmonių. Šių metų pradžioje debiutavusi „” serijoje, „Samsung” neseniai AI funkcijas įdiegė keliuose senesniuose įrenginiuose, įskaitant „” seriją, „Galaxy Z Fold 5”, „Galaxy Z Flip 5” ir „Tab S9” šeimą.

„Samsung” teigia, kad naujas „Galaxy AI” kalbas ir dialektus bus galima atsisiųsti kaip dalį naujo kalbų paketo, kurį galima nemokamai pasiekti per nustatymų programėlę. Oficiali naujų kalbų / dialektų pasirodymo pavasarį data nepatvirtinta, tačiau manome, kad jos pasirodys gegužės mėn. pabaigoje.

Lietuvių kalba „Galaxy AI” pasirodys tik kitais metais.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą