Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Samsung Galaxy S24” išmanieji telefonai neturės labiausiai lauktos funkcijos

Donatas Varnas

Pirmieji gandai rodė, kad „”, sekdama „” ir „Huawei”, ruošiasi įdiegti dvipusio palydovinio ryšio sistemą savo būsimoje „Galaxy S24” linijoje. Tačiau, matyt, naujieji flagmanai apsieis be palydovinio ryšio.

Portalo „WCCF Tech” duomenimis, bendrovė jau išsiuntė „Galaxy ” bandomuosius pavyzdžius pagrindiniams Korėjos mobiliojo ryšio operatoriams. Ir paaiškėjo, kad šie neturi palydovinio ryšio palaikymo.

Gali būti, kad išmaniojo telefono bandomuosiuose pavyzdžiuose buvo išjungtas, o „Samsung” šią funkciją suteiks galutiniame komplekte. Tačiau, pasak „WCCF Tech”, labiausiai tikėtina, kad bendrovė nusprendė paprasčiausiai atsisakyti šios funkcijos, o tai neabejotinai nuliūdins daugelį naudotojų.

Kaip žinome, palydovinio ryšio palaikymas „iPhone” buvo įdiegtas dar 2022 m., o vėliau jis buvo įdiegtas ir „iPhone 15”. Šią mikroschemą įdiegė ir „Huawei”, tačiau žengė toliau: jos „Mate 60” flagmanai leidžia ne tik keistis SMS žinutėmis, bet ir skambinti naudojant palydovinį ryšį.

Vis dėlto, jei „iPhone” palydovinis ryšys veikia tik JAV ir Kanadoje, o „Huawei” įrenginių atveju jis veikia tik Kinijoje. Todėl buvo tikimasi, kad jei „Samsung” savo flagmanuose įdiegs palydovinį ryšį, ši funkcija pagaliau bus prieinama visuomenei.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą