Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Samsung Galaxy S24 Ultra” naudotojai susidūrė su naujomis problemomis, šį kartą akiratyje automatinio fokusavimo sutrikimas

Donatas Varnas

Interneto portalas „Sammobile” atkreipė dėmesį į „ ” kameros problemą, kurią užfiksavo „” vartotojas (X). Toliau pateiktame vaizdo įraše aiškiai matyti problema: išmanusis telefonas iš pradžių bando sufokusuoti objektą, o paskui kažkas atsitinka ir automatinis fokusavimas tarsi užstringa.

Sprendžiant iš vaizdo įrašo, automatinis fokusavimas pradeda strigti keičiant židinio nuotolį (arba perjungiant objektyvus, pavyzdžiui, iš pagrindinio modulio į plačiakampį).

Samsung Galaxy S24 Ultra problemos su fokusavimu
Galaxy S24 Ultra problemos su fokusavimu

Pasak „Sammobile”, panašių problemų buvo pastebėta ir kituose anksčiau išleistuose „Samsung” išmaniuosiuose telefonuose, tačiau vėliau jos buvo ištaisytos atnaujinus programinę įrangą. Atsižvelgiant į tai, kad pranešimų apie panašią problemą su „Galaxy S24 Ultra” negauta, tačiau prietaisas jau gavo du didelius atnaujinimus, gali būti, kad tam tikra pataisa neveikė taip, tikėtasi, ir „sugadino” automatinį fokusavimą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą