Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Samsung” į dar senesnius išmaniuosius telefonus įdiegė dirbtinio intelekto funkcijų: kam pasisekė šįkart?

Donatas Varnas

Po „” ir „ S23” linijos flagmanų, „ 6.1” atnaujinimas su „Galaxy AI” patentuotu mobiliųjų neuronų tinklu išleistas 2021 ir 2022 flagmanams.

Atnaujinimas jau prieinamas „Galaxy S22” ir „Galaxy S21”, sulankstomų „Galaxy Z Fold” ir „Flip” 4-osios ir 3-iosios kartų bei planšetinių kompiuterių „ S8” savininkams. O „Galaxy S21 FE” naudotojai naujausios programinės įrangos turės palaukti iki gegužės pabaigos.

Verta paminėti, kad atnaujinimų platinimas vyksta bangomis: pirmiausia naujoji programinė įranga buvo išleista Pietų Korėjos naudotojams, o vėliau naujosios programinės įrangos platinimas pasieks Europą ir Jungtines Amerikos Valstijas. Artimiausiomis savaitėmis atnaujinimas bus prieinamas visiems.

Tarp svarbiausių „One UI 6.1” naujovių – objektų paryškinimas bet kurioje programoje ir išmanioji jų paieška internete, telefono skambučių perkėlimas realiuoju laiku, „ Editor” ir „Smart Recommendations” funkcijos.

Vienintelė „Galaxy AI” funkcija, kurios nebus senesniuose išmaniuosiuose telefonuose, yra „Instant Slow-Mo”, leidžianti dirbtiniam intelektui sulėtinti bet kokį vaizdo įrašą su kadrų piešimu.

Ar jau galima įdiegti naują OneUI 6.1 į Galaxy S22 ir S21 telefonus?

Tai galite patikrinti labai paprastai:

  1. Įeikite į telefono nustatymus;
  2. Spauskite „Programinės įrangos naujinys”;
  3. Spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti”;
  4. Jeigu atnaujinimas paruoštas, jis bus pradėtas siųsti.
  5. Po atsisiuntimo paspauskite mygtuką „Diegti”.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą