Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Samsung” iki 2024 m. padvigubins sulankstomų išmaniųjų telefonų pardavimus

Donatas Varnas

Bendrovė „” neketina prarasti lyderystės sulankstomų išmaniųjų telefonų rinkoje. Kitais metais Korėjos milžinė ketina parduoti 20 mln. tokių įrenginių.

Pats skaičius nėra orientacinis, todėl verta paminėti, kad iki šių metų pabaigos „Samsung” planuoja parduoti 10 mln. sulankstomų išmaniųjų telefonų, o tai reiškia, kad kitais metais bendrovei reikės kažkodėl padvigubinti pardavimus. Galbūt „Samsung” pavyks tai padaryti su pigia „Galaxy Flip” versija.

Tačiau verta paminėti, kad iš pradžių „Samsung” planavo m. parduoti 16 mln. sulankstomų išmaniųjų telefonų, tačiau vėliau, kilus ekonomikos krizei ir apskritai rinkos nuosmukiui, gerokai nuleido kartelę.

Šaltinis „Elec” pažymi, kad esant plonų ir lengvų išmaniųjų telefonų „ Mate X3” ir „X5” sėkmei, kitais metais pasirodysiantis sulankstomas modelis „Fold 6” savo dizainu labai skirsis nuo „Fold 5”.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą