Samsung išleido One UI 6.1 atnaujinimą Galaxy A72, Galaxy M23, Galaxy M54 ir Galaxy F14 modeliams

Pietų Korėjos technologijų gigantas tęsia savo įrenginių atnaujinimą į naujausią One UI 6.1 versiją. Praėjusią savaitę ši programinės įrangos buvo išleista keturiems išmaniesiems telefonams, priklausantiems biudžetinei ir vidutinei kainų kategorijai. Kalbame apie F14, Galaxy M23, Galaxy M54 ir Galaxy A72 modelius.

 

Atnaujinimo detalės

  • Galaxy F14: Šiam modeliui skirtas One UI 6.1 atnaujinimo turi E146BXXU4CXE1 numerį. Šiuo metu atnaujinimas jau pasiekiamas Indijos vartotojams. Šis atnaujinimas ne tik pagerina vartotojo sąsajos veikimą, bet ir suteikia naujų funkcijų bei saugumo pataisų.
  • Galaxy M54: Galaxy M54 modelio atnaujinimo failas yra M546BXXU4CXDC. Šis atnaujinimas išleistas tam tikrose Azijos ir Artimųjų Rytų šalyse. Naujoji One UI 6.1 versija suteikia sklandesnį veikimą, pagerina naudojimo efektyvumą ir atneša kelias naujas funkcijas.
  • Galaxy M23: Europoje šio modelio vartotojai jau gali mėgautis One UI 6.1 atnaujinimu su M236BXXU6EXE5 numeriu. Atnaujinimas pagerina sistemos stabilumą, prideda naujas kameros funkcijas ir optimizuoja programų veikimą.
  • Galaxy A72: A725FXXU7FXE1 numeriu pažymėtas atnaujinimas šiuo metu pasiekiamas Rusijos vartotojams. Be bendrųjų patobulinimų, ši One UI 6.1 versija atneša naujų personalizacijos galimybių ir papildomų saugumo funkcijų.

One UI 6.1 naujovės

One UI 6.1 versija siūlo keletą naujovių, kurios pagerina bendrą vartotojo patirtį. Nauja vartotojo sąsaja yra dar patogesnė ir lengviau naudojama. Čia pateikiamos kelios svarbiausios funkcijos:

  • Personalizacija: Naujosios versijos dėka vartotojai gali dar labiau pritaikyti savo įrenginių išvaizdą ir veikimą pagal savo poreikius.
  • Sklandesnis veikimas: Optimizuotas sistemos veikimas užtikrina greitesnį ir efektyvesnį įrenginių veikimą.
  • Kameros patobulinimai: Naujos funkcijos ir geresnė kameros programinė įranga leidžia pasiekti aukštesnę nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybę.
  • Saugumo atnaujinimai: Naujausi saugumo pataisymai užtikrina didesnį įrenginių saugumą ir apsaugą nuo naujausių grėsmių.

 

Kaip atnaujinti savo įrenginį?

Jei norite atnaujinti savo įrenginį į One UI 6.1, galite tai padaryti atlikdami kelis paprastus žingsnius:

  • Eikite į savo telefono nustatymus.
  • Pasirinkite „Programinės įrangos atnaujinimas”.
  • Spustelėkite „Atsisiųsti ir įdiegti”.
  • Palaukite, kol atnaujinimas bus atsisiųstas ir įdiegtas.

* Atnaujinimas gali užtrukti kelias minutes, todėl įsitikinkite, kad jūsų įrenginys yra pakankamai įkrautas ir esate prisijungę prie Wi-Fi tinklo.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Išeiti iš AMP versijos