„Samsung” pradėjo kurti „One UI 7.0 Beta” versiją „Galaxy S24 Ultra” telefonui

” neseniai išleido naują „Android 15” beta versiją, o „Samsung” taip pat prisijungė prie naujos „One UI 7.0” programinės įrangos, pagrįstos „Android 15”, kūrimo, pradėdama kurti „” serijai skirtą beta versiją.

Naujoji programinė įranga pasirodė „Samsung” serveriuose. Jos programinės aparatinės įrangos yra S928BXXU2BXE2, ir, kaip matote, ketvirtoji raidė dešinėje pasikeitė iš A į B (dabartinėje programinės įrangos versijoje S928BXXU1AXCB), o tai nutinka tik pagrindinėms „One UI” versijoms.

” programinė įranga išleista Europos regionui (EUX), o netrukus „Samsung” serveriuose gali pasirodyti ir kitiems regionams skirta programinė įranga. Taip pat gali būti pradėta kurti „UI 7.0”, skirta kitiems „Galaxy” flagmanams.

Naujoji programinės įrangos versija, kuri jau talpinama „Samsung” serveriuose, rodo, kad bendrovė yra beta testavimo etape. Artimiausiais mėnesiais gali būti pradėta „One UI 7.0” beta testavimo programa, skirta „Galaxy S24” serijai.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Išeiti iš AMP versijos