Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Samsung sukrėtė rinką netyčia atskleidusi „Galaxy Z Fold 6“ ir „Galaxy Z Flip 6“ reklaminius atvaizdus!

Donatas Varnas

„Samsung“ sukėlė tikrą sprogimą technologijų pasaulyje, kai netyčia paviešino „ Z Fold 6“ ir „Galaxy Z Flip 6“ rinkodaros atvaizdą. Šis netikėtas nutekėjimas įvyko oficialioje bendrovės svetainėje Kazachstane, pritraukdamas milžinišką dėmesį.

Žvilgsnis į šį reklaminį paveikslėlį patvirtino daugelį anksčiau sklandžiusių gandų ir spekuliacijų. Abu , su savo panašumu į „Galaxy S24 Ultra“ ir plokštesniais kraštais, sužadino susidomėjimą.

“ išsiskiria nauju galinės kameros dizainu ir šone sumontuotu pirštų atspaudų skaitytuvu. Be to, šis paveikslėlis pirmą kartą oficialiai paminėjo „Galaxy AI“ dirbtinį intelektą, kuris, tikėtina, bus svarbiausias akcentas „Samsung“ renginyje kitą mėnesį.

Galaxy Z Fold 6 ir Galaxy Z Flip 6 atvaizdai 2

Didysis debiutas numatytas liepos 10 d. Paryžiuje, nors „Samsung“ dar nepatvirtino tikslios „Unpacked“ renginio datos. Tikimasi, kad abu modeliai bus pradėti pardavinėti iškart po pristatymo.

„Galaxy Z Fold 6“ turės mažiau išreikštą raukšlę ir platesnį ekraną, o „Galaxy Z Flip 6“ išlaikys tokio paties dydžio ekraną. Abu telefonai bus aprūpinti galingu „Snapdragon 8 Gen 3“ lustu ir veiks su „“ bei „ 6.1.1“ vartotojo sąsaja.

Šis netyčinis nutekėjimas tik dar labiau sustiprino laukimą. Ar pasiruošę atnaujinti savo technologijų arsenalą? Liepos 10-oji artėja!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą