Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Samsung“ visiškai netyčia atskleidė „Galaxy S23“ pristatymo datą

Mindaugas Bružas

Po daugybės gandų apie „ S23“ serijos išmaniuosius, bendrovė pagaliau patvirtino jų paskelbimo . Tačiau panašu, kad tai įvyko per klaidą ir per anksti, nes atitinkamas anonsas pasirodė tik korporacijos Kolumbijos padalinio svetainėje.

„Samsung Galaxy S23” pristatymo data

Sprendžiant iš vaizdo, „Galaxy Unlocked“ renginys numatytas 2023 m. vasario 1 d. Be to, nėra išsamios informacijos apie būsimus išmaniuosius telefonus – anonse rodomi tik trys galinės kameros jutikliai, kurie sufleruoja apie naujas mobiliojo fotografavimo galimybes ir būsimų įrenginių dizainą. Atkreipkite dėmesį, kad taip kameros bus sukurtos visuose trijuose flagmanuose: Galaxy S23, S23+ ir S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23 pristatymo data 2

Greičiausiai, kad geriausias Samsung Galaxy S23 Ultra gaus 200 megapikselių kamerą, o likusius du modelius bendrovė aprūpins 50 megapikselių pagrindiniu moduliu. Numatoma, kad visi įrenginiai bus paremti „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Preliminariais duomenimis, šiais metais modifikacijų su „“ lustu nebus. Ar tikrai taip yra, sužinosime greičiau nei po mėnesio.

Samsung Galaxy S23 pristatymo data

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą