Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Turto ir laimės receptas: Nepraleiskite šių daiktų namuose

Mindaugas Bružas

Net jei netikite mistika, tai nereiškia, kad nieko apie tai nežinote. Šiandien rašome apie interjero daiktus ir dekorą, kurie, pasak įsitikinimų, pritraukia į namus sėkmę, laimę ir turtus. Įsigykite keletą šių dalykų – ir netrukus pastebėsite, kaip staiga pagerės.

Pasaga

Nuo seniausių laikų daugelis tautų, nepaisant religijos, laiko pasagą namuose galingu amuletu. Šis mažas dekoratyvinis elementas gali apsaugoti namus nuo piktųjų dvasių, savininkus nuo negatyvo, taip pat pritraukti teigiamos energijos ir gerovės. Jei pasagą ragais žemyn pakabinsite namo išorėje, ji išvengsite nesėkmės, o jei bus viduje ir su ragais į viršų – taps turto ir sėkmės simboliu.

Apvalus veidrodis

Taip pat pageidautina, kad veidrodis būtų mediniame rėme. Manoma, kad šis daiktas sugeba sugerti teigiamą savininko nuotaiką ir ją grąžinti, padaugindamas kelis kartus. Bute, kuriame kabo apvalus veidrodis, manoma, kad gyvena linksmiau ir mažiau keikiasi.

Raktas

Kitas senovinis talismanas, kurį žmonės naudoja ir šiandien. Namuose kabantis raktas laikomas sėkmės, turto ir laimės simboliu. Jei pakabinsite kelis raktus, tai sustiprins magiškas amuleto savybes. Pasak japonų , trys raktai simbolizuoja tikrąją meilę.

Laimė namuose

Tikro vaško žvakė

Vaško žvakės yra išminties, šviesos ir gerovės simbolis. atneša laimę namams, suteikia savininkams sėkmės. Be to tai dekoro elementas, kuris sukurs jaukesnę atmosferą namuose.

Bitė

Jei nežinojote, bitės yra turto ir sėkmės simbolis. Ne veltui šiuos mažus vabzdžius galima išvysti išpieštus ant karališkųjų herbų ar išsiuvinėtus ant prabangių rūbų. Namuose pakabinę paveikslėlį su bitėmis, pridėję prie šaldytuvo magnetą ar bitės formos figūrėlę, pradėsite traukti sėkmę ir laimę, užmegsite finansinį srautą.

Raudonų siūlų rutulys

Nuo seniausių laikų tikima, kad raudoni siūlai gali pripildyti namus ne tik jaukumo, bet ir sėkmės. O raudona spalva – gerovės simbolis. Tereikia namuose nusipirkti siūlų ir sudėti juos į gražų indą svetainėje. Toks dekoro elementas padės išspręsti finansines problemas ir pritraukti pinigų į namus.

Varpas

Tikriausiai ne kartą matėte prie durų kabančius varpelius. Į patalpas verta užeiti, nes iškart suskamba durų skambutis. Bet kam prie durų reikia varpelių? Pasirodo, jie laikomi galingu talismanu nuo piktųjų dvasių, o jų melodija padeda kauptis teigiamai energijai kambaryje ir šaukia sėkmę. Tik svarbu pasirinkti tokius varpelius, kurių skambėjimas jums patinka.

Moneta arba žetonas

Pagrindinis turtų palydovas ir simbolis yra . Todėl puikus sprendimas yra pasidaryti nedidelį amuletą su geltona (aukso) spalva, kurį reikėtų nešiotis su savimi.

Gilė

Kad ir kaip būtų keista, giles mėgsta ne tik šernai, bet ir pinigai. Apskritai šie vaisiai laikomi ilgaamžiškumo, sveikatos, vaisingumo, taip pat dvasinės energijos simboliu. Kaip amuletą galite surinkti saują gilių, jas išdžiovinti ir palikti gulėti namuose ant lentynos.

Krištolinės figūrėlės

Krištolą, ypač kalnų krištolą, visada gerbė magai ir burtininkai, nes šis akmuo gali kaupti energiją. Jis taip pat laikomas žinių, minčių grynumo ir turto simboliu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą