Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šie ingredientai tik gadina lietinius: dedami iš įpročio

Mindaugas Bružas

Lietinius lengva paruošti. Tokio skanėsto paruošimas neužima daug laiko, be to, jis lengvai derinamas su įvairiais patiekalais. Į juos galite įdėti grietinės, žalumynų, raudonos žuvies, varškės ar uogienės. Kiekvienas galės rasti sau patinkantį derinį.

Kiekvienas turi savo specialų būdą, paruošti plonus ir subtilius blynus. Tačiau kai kurie gamindami daro klaidų, kurios gali sugadinti jų mėgstamą patiekalą.

CUKRUS

Dažniausiai į lietinių tešlą dedamas didelis kiekis cukraus, galvojant, kad taip jų bus daug geresnis. Tačiau problema ta, kad tik sudegins skanėstą.

SODA

Šis ingredientas veikia tik kartu su rūgpienio ingredientais. Jei jų nebus, skonis bus sugadintas, o pasirodys sausi ir kieti.

KIAUŠINIAI

Vieno didelio (arba dviejų mažų) kiaušinių užtenka 500 ml pieno. Jei persistengsite, lietiniai suplyš juos apverčiant.

SVIESTAS

Toks produktas greitai dega. Todėl aliejuje nereikėtų kepti plonų ir gležnų lietinių. Keptuvę geriau patepti nedideliu kiekiu aliejaus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą