Šie krosoveriai puikiai tiks kelionėms už miesto ribų: 10 geriausių modelių

Kai gyvenate ne mieste, dažnai tenka apsipirkti ar vykti verslo reikalais ne pačios geriausios būklės keliais. Tokiems keliams geriausias automobilis yra – visureigis.

Naudoto krosoverio pirkimas gali būti puikus būdas gauti gerą automobilį už priimtiną kainą. Naudotų automobilių rinkoje siūlomas platus krosoverių asortimentas, atitinkantis kiekvieno skonį ir biudžetą.

Pateikiame 10 geriausių naudotų krosoverių Lietuvoje, kurie siūlo geriausią kainos ir kokybės santykį

  1. CX-5: Šis japonų krosoveris pasižymi sportiška išvaizda, aukštos kokybės interjeru ir patikimais varikliais, kurie užtikrina malonią vairavimo patirtį. Tai automobilis, suderinantis stilių ir našumą.
  2. Škoda Karoq: Erdvus ir praktiškas krosoveris iš Čekijos, kuris suteikia daug funkcionalumo už prieinamą kainą. Jis puikiai tinka šeimoms ir kasdieniam naudojimui dėl savo patogumo ir erdvumo.
  3. Seat Ateca: Sportiškas ispaniškas krosoveris su įspūdingu dizainu ir dinamiška vairavimo patirtimi. Jis pasižymi plačiu funkcijų spektru ir puikiu manevringumu mieste.
  4. XC40: Aukščiausios klasės švediškas krosoveris, žinomas dėl savo aukšto lygio saugumo, komforto ir prabangos. Šis automobilis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę ir išskirtinumą.
  5. BMW X1: Kompaktiškas vokiškas krosoveris, siūlantis sportišką vairavimo patirtį ir prestižinį įvaizdį. Jo dinamiškumas ir aukštos kokybės interjeras patiks vairuotojams, ieškantiems jaudinančios vairavimo patirties.
  6. Volkswagen Tiguan: Universalus ir patikimas vokiškas krosoveris, pasižymintis erdviu interjeru ir įvairiomis funkcijomis. Tai puikus pasirinkimas šeimoms, ieškančioms komforto ir patogumo kasdienėse kelionėse.
  7. Peugeot 3008: Inovatyvus ir stilingas prancūziškas krosoveris su plačiu funkcijų spektru ir komfortišku važiavimu. Jo modernus dizainas ir išskiria jį iš konkurentų.
  8. Hyundai Tucson: Praktiškas ir patikimas krosoveris iš Pietų Korėjos (Europos rinkai gaminamas Čekijoje), siūlantis daugybę funkcijų už prieinamą kainą. Jis puikiai tinka šeimoms dėl savo patogumo ir funkcionalumo.
  9. Kia Sportage: Dinamiškas ir stilingas korėjietiškas (Europos rinkai gaminamas Slovakijoje) krosoveris, žinomas dėl savo plataus funkcijų spektro ir 7 metų garantijos. Tai automobilis, kuris siūlo daug vertės už gan nedidelius pinigus.
  10. Qashqai: Patikimas ir universalus japoniškas krosoveris, kuris suteikia daugybę funkcijų už prieinamą kainą. Jis yra populiarus dėl savo praktiškumo ir prieinamumo, todėl tinka įvairioms vairavimo situacijoms.

 

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Išeiti iš AMP versijos