Šie „Nokia” telefonai gaus „Android 15” atnaujinimą

Donatas Varnas

Nokia yra vienas iš nedaugelio ženklų, savo išmaniuosiuose telefonuose siūlančių beveik nemodifikuotą „” operacinę sistemą. Tai reiškia, kad šiam prekės ženklui nereikia daryti didelių pakeitimų, kai „” išleidžia naują „Android” versiją. Kitaip tariant, „Nokia” prietaisai gali gauti programinę įrangą anksčiau nei daugelis kitų prekės ženklų, tačiau pastaraisiais metais taip nebuvo.

Pastaraisiais metais „Nokia” programinės įrangos diegimas nebuvo įspūdingas. Tačiau, kaip ir kasmet, tikimės šio prekės ženklo patobulinimų. Bet kuriuo atveju, jei turite „Nokia” išmanųjį telefoną, tikriausiai svarstote, ar jis tinkamas atnaujinti į „”; juk apie naująją OS ne veltui kalbama.

Taigi štai „Nokia” telefonai, kurie greičiausiai gaus „Android 15” atnaujinimą:

  • Nokia XR21
  • Nokia X30
  • Nokia G60
  • Nokia G42

Tai jokiu būdu nėra galutinis sąrašas. Jis pagrįstas „Nokia” išmaniųjų telefonų programinės įrangos atnaujinimo politika. Jį atnaujinsime, kai gausime oficialios informacijos apie tai.

Nokia” savininkė „HMD Global” paprastai „Nokia” išmaniesiems telefonams siūlo du pagrindinius operacinės sistemos atnaujinimus ir dvejus-trejus metus saugumo atnaujinimus. Deja, tai negalioja biudžetiniams ir pradinio lygio telefonams. Jie beveik negauna „Android” OS atnaujinimų.

Kada „Android 15” bus pradėta diegti į „Nokia” telefonus?

Šiuo metu „Android 15” yra kuriama, testuotojams prieinamos kelios kūrėjų peržiūros ir beta versijos. Pagal oficialų „Google” grafiką beta versijos etapas turėtų trukti iki m. birželio, o tada bus pereita platformos stabilumo etapo, kurio metu bus taisomos klaidos ir atliekami baigiamieji darbai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment