Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šis „iPhone“ 2023 metų pabaigoje buvo pripažintas geriausiu pagal kainos ir kokybės santykį

Donatas Varnas

Jei galvojate pirkti seną „”, kad sutaupytumėte pinigų, „CNET” redakcija išanalizavo rinką ir rado „” išmanųjį telefoną, kurį galite drąsiai įsigyti m. pabaigoje. Šiuo metu šis modelis yra geriausias pagal kainos ir kokybės santykį.

Taigi, standartinis „iPhone 13” buvo įvardintas universaliu variantu tiems, kuriems tiesiog reikia gero „iOS” išmaniojo telefono. Nors jam sukako dveji metai, „Apple” jį vis dar parduoda su sumažinta kaina.

Geriausias iPhone telefonas iPhone 13

iPhone 13 turi daug bendro su , turint omenyje, kad abu telefonai turi tą patį A15 Bionic procesorių ir 12 megapikselių kamerų sistemą. iPhone 14 procesorius turi papildomą grafikos branduolį, tačiau vidutinis naudotojas vargu ar pastebės skirtumą.

Vienu pagrindinių „iPhone 13” pliusų apžvalgininkai įvardijo jo akumuliatorių, kuris CNET testų metu be įkrovimo veikė 4,5 valandos ilgiau nei „” ir beveik 3 valandomis ilgiau nei visiškai naujas „iPhone 14„.

Taigi už 599 JAV dolerių kainą (už naują) pirkėjai gauna aktualaus dizaino išmanųjį telefoną, pakankamai galingą procesorių, puikų ekraną, ilgų atnaujinimų garantiją (dar 3 metai – tai minimumas), vieną geriausių už savo pinigus kamerų ir šaunią bateriją.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą